ΑΧΑΪΑ: Ευχαριστίες Εμπόρων Αιγίου για τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος

Ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα της πόλης μας που για ακόμα μία φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν χωρίς δεύτερη σκέψη για την γιορτή του Αγίου Πνεύματος που διοργανώνουμε κάθε χρόνο!!

(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Του Αγίου Πνεύματος , η μεγάλη εορτή των Εμπόρων του Αιγίου

 

Ιδιαίτερα τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε γνωρίζουμε πως οποιαδήποτε χορηγία έχει ιδιαίτερη σημασία!
Η φετινή εορτή του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Αιγίου!!
Ευχαριστούμε θερμά τους Ιερείς που χοροστάτησαν: Τον Αρχιμανδρίτη και πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Ιωακείμ Βενιανάκη που μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Ιερωνύμου, αλλά και για τις προσωπικές του ευχές προς το προεδρείο και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας.
Τον Αιδεσιμολωγιότατο Πρωτοπρεσβύτερο Αθανάσιο Λιακόπουλο, τον π. Γρηγόριο Μαμαλή και τον διάκονο Π. Σταμάτιο Παπαδημητρόπουλο!!
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε:
Tην κ. Ελισάβετ Μπομποτσιάρη και το «Αρτοποιείο Μπομποτσιάρης» Κορίνθου 60 για το πλούσιο Catering, τους άρτους αλλά και τις καρέκλες που χρησιμοποιήθηκαν στην γιορτή!
Τα Αρτοποιεία που προσέφεραν τους άρτους για τα δεκάδες άτομα που πέρασαν από την Αγία Τριάδα για να ευχηθούν στους Εμπόρους αλλά και να προσκυνήσουν την εικόνα του Αγίου Πνεύματος προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου στον ναό.
-Τον κ. Ανδρέα Παπαϊωάννου και το «Αρτοποιείο Παπαϊωάννου» στην οδό 25η Μαρτίου στην Άβυθο!
-Τον κ. Γιώργο Χριστοδουλόπουλο και τον «Παραδοσιακό Ξυλόφουρνο» Αριστοτέλους 18!
-Τον κ. Ηλία Κατσούρα και το αρτοποιείο «Η Ωραία Τέμενη» στην Τέμενη!
-Τον κ. Αριστείδη Τηλιγάδη και το αρτοποιείο «Φ. Τηλιγάδη» στην Μελετοπούλων 51!
-Τον κ. Πάνο Γεωργακόπουλο με το Παντοπωλείο, τυροκομικά Καλαβρύτων, τρόφιμα «Η Στάνη» στην Ταξιαρχών 4, για την προσφορά του σε αναψυκτικά και νερά αλλά και για την προσωπική του εθελοντική εργασία στην διοργάνωση της γιορτής!
-Τον κ. Νίκο Αρβανίτη και το «Market O Ιταλός» στην Εισοδίων 50 για την προσφορά σε χαρτοπετσέτες και ποτήρια μίας χρήσης!
-Την κ. Βασιλική Ραφτοπούλου «Εκκλησιαστικά είδη» Πολυχρονιάδη 9 για την προσφορά των κεριών για την αρτοκλασία!
-Τους κ.κ Χρήστο και Ανδρέα Φραγκονικολόπουλου, καφετέρια «Άρωμα Πλατείας» στην Ζαΐμη 13 για την προσφορά των ομπρελών!
– Τον εκπρόσωπο του σωματείου οικοδόμων Αιγιαλείας κ. Νίκο Κωσταρίδη για την προσφορά μίας σκάλας αλουμινίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος!
– Τις κες Πόπη και Βάσω Πήλιουρα Νεωκόρους του Ιερού Ναού για την πολύτιμη βοήθειά τους στην οργάνωση της εκδήλωσης!
Ευχόμαστε του χρόνου, να επιτρέψουν οι συνθήκες έτσι ώστε να κάνουμε μία ακόμα μεγαλύτερη γιορτή για τους Εμπόρους και όλους όσους αγαπάνε, στηρίζουν και στέκονται στο πλευρό του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας!

Υγ. Η σειρά των ονομάτων των χορηγών είναι τυχαία.

με τιμή

ο Πρόεδρος η Γ. Γραμματέας

Λάμπης Π. Παπαδόπουλος Νικολέτα Χανδόλια