Η Δημοτική Αρχή αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων και τιμωρητική σε όσους έχουν δίκαια αιτήματα

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» Χρήστος Γούτος, με αφορμή τις αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής για τους επαγγελματίες της Τοπικής Αγοράς έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ο κ. Καλογερόπουλος, προκλητικός για άλλη μία φορά, άφησε εκτός βοήθειας τους Εμπόρους της Αιγιάλειας, σε αντίθεση με τους συναδέλφους τους από την Εστίαση, στους οποίους παρείχε έστω κάποιες πενιχρές οικονομικές διευκολύνσεις.
Χωρίζοντας την Τοπική Αγορά σε «κακούς και καλούς» υποχρεώνει 2.000 Εμπόρους της περιοχής να πληρώσουν κανονικά Τέλη Καθαριότητας, για όσο καιρό δεν λειτουργούσαν τα μαγαζιά τους, ήσαν κλειστά με κρατική εντολή και κατά συνέπεια δεν εναπόθεταν καν απορρίμματα στους κάδους!
Το ίδιο πράττει και με τα Τέλη Ηλεκτροφωτισμού, παρά το «σκοτάδι στην Τοπική Αγορά, λόγω του καθολικού λουκέτου που επέβαλε η Πολιτεία.
Δηλαδή, ενώ η Κυβέρνηση έδωσε στον Δήμο Αιγιάλειας 400.000 ευρώ, ο κ. Καλογερόπουλος δεν νοιάστηκε να ελαφρύνει τους Εμπόρους, σε αντίθεση με το πνεύμα της έκτακτης αυτής χρηματοδότησης.
Με την πολιτική του ο. Καλογερόπουλος γίνεται τιμωρητικός προς τους Εμπόρους, γιατί τόλμησαν θεσμικά να μη του χαριστούν και να του εγείρουν θέματα, που μέσω του Δήμου, θα τους βοηθούσαν τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά.
Την ώρα που το Αίγιο βοά με τα ημίμετρα, την έλλειψη διαλόγου και εμπεριστατωμένων μελετών για τις κυκλοφοριακές αλλαγές , ο κ. Καλογερόπουλος και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, κυριολεκτικά βάλθηκαν να μας τρελάνουν!
> Έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα.
> Έχουν «τυφλωθεί» από την εξουσία και δεν βλέπουν τις ανάγκες πολιτών και φορέων. Αντιθέτως τα βλέπουν όλα καλά κι όλα ωραία.
Η Δημοτική Αρχή αποδεικνύεται, στην πρωτοφανή κρίση, πρόχειρη, ελλιπής και κατώτερη των περιστάσεων».