(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Σημαντικός εξοπλισμός για τα σχολεία της Αιγιάλειας

Άκρως ουσιαστική και εποικοδομητική ήταν η επίσκεψη που έκαναν πριν από λίγο καιρό στην εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ [ΚτΥπ Α.Ε.], η επικεφαλής της «ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ», αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Αιγιαλείας Βασιλική Ψυχράμη και το μέλος της παράταξης και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιαλείας Γιώτα Γκρέμου. Ενεκρίθη το αίτημα που εξέφρασαν και απεστάλη ήδη εξοπλισμός που θα καλύψει τις ανάγκες Νηπιαγωγείων και Δημοτικών του Δήμου Αιγιαλείας.
Η συνάντηση είχε προγραμματιστεί κατόπιν πρωτοβουλίας της κ. Γκρέμου όπου διατυπώθηκαν στον πρόεδρο της ΚτΥπ Α.Ε. Θανάση Γιάνναρη οι ελλείψεις της περιοχής. Έτσι, την περασμένη εβδομάδα εστάλη ικανοποιητικός σχολικός εξοπλισμός (καρέκλες, θρανία, γραφεία, βιβλιοθήκες συρταριέρες κ.ά.) τα οποία ήδη έχουν τοποθετηθεί στα σχολεία που είχαν εκφράσει σχετικά αιτήματα.
Σε δηλώσεις της, η κ. Γκρέμου επισημαίνει: «Μετά από επίσκεψη στις «Κτιριακές Υποδομές», όπου είχαμε μία εποικοδομητική συνεργασία με τον πρόεδρο κ. Γιάνναρη, παραλάβαμε εξοπλισμό, ήτοι έπιπλα αιθουσών διδασκαλίας και γραφείων.Ο εξοπλισμός ήδη διανεμήθηκε σε δέκα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Δήμου Αιγιαλείας. Με δεδομένες τις ανάγκες των σχολικών μονάδων μας, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ώστε να εξασφαλίσουμε όλα τα απαραίτητα για τα σχολεία που χρειάζονται ανανέωση εξοπλισμού, στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας».
«Ευχαριστούμε θερμά τις «Κτιριακές Υποδομές» που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας», κατέληξε η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. Δήμου Αιγιαλείας.