ΠΑΟΚ – Σαββίδης: Καλύψτε το -7 και θα ανταμειφθείτε σαν πρωταθλητές

Τα πλέι οφ της Super League 1 αρχίζουν και ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε το μήνυμα του στον ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς είναι έτοιμοι να υποδεχθούν την Κυριακή τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των πλέι οφ και ο στόχος είναι η νίκη, τόσο για το γόητρο όσο και για τη βαθμολογία. Αυτή λέει ότι ο ΠΑΟΚ είναι στο -14, αλλά με την ΠΑΕ να έχει προσφύγει στο CAS για να πέσει η ποινή του -7, ο Σαββίδης θέλει από την ομάδα του να καλύψει αυτή τη διαφορά.

«Σας ευχαριστώ για τον τρόπο με τον οποίο ανταποκριθήκατε στην ανάγκη για μείωση των αποδοχών στα συμβόλαια, καθώς έτσι βοηθήσατε στην ομαλή λειτουργία της ομάδας λόγω του κορονοϊού αλλά και του Financial Fair Play», είπε αρχικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και συμπλήρωσε.

«Θέλω να ξέρετε ότι εγώ δεν ξεχνάω ποτέ και δεν θα ξεχάσω αυτό που κάνατε για την ομάδα. Περιμένω να τα δώσετε όλα στους αγώνες που απομένουν. Θέλω να ξέρετε πως αν καταφέρετε να καλύψετε τη διαφορά των επτά βαθμών από τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα από την τελική έκβαση, για μένα θα είναι σαν να έχετε πάρει το πρωτάθλημα και η ανταμοιβή σας θα είναι σαν να είστε πρωταθλητές».

Από την πλευρά των παικτών, αυτό που ειπώθηκε ήταν πως «ήταν υποχρέωση μας να αντιμετωπίσουμε με κατανόηση το αίτημα για μειώσεις και να βοηθήσουμε κι εμείς τον σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα τα δώσουμε όλα».