Επίθεση με βιτριόλι: Πως η Αστυνομία απέκτησε καθαρή εικόνα της δράστιδας

Την “καθαρή” εικόνα της γυναίκας που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, στην περιοχή της Καλλιθέας, έχει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ, η γυναίκα αποτυπώθηκε σε κάμερα ευκρίνειας ενώ φορά μπεζ καπαρντίνα, σακίδιο στην πλάτη και κρατάει στο χέρι της ένα μπλε δοχείο το οποίο πιθανά περιέχει το βιτριόλι.

Από κάμερα ασφαλείας φαίνεται η γυναίκα να πλησιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται η εργασία της 34χρονης Ιωάννας. Ο χρόνος που γίνεται αυτό είναι 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα πριν το θύμα της επίθεσης φτάσει στη δουλειά της.

Η πεντακάθαρη εικόνα της δράστιδας, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της τηλεοπτικής εκπομπής, έχει καταγραφεί από κάμερα υψηλής ανάλυσης, που βρίσκεται στο σημείο, όπου την περίμενε το ταξί, με το οποίο διέφυγε, αμέσως μετά την επίθεση.

Το συγκεκριμένο σημείο είναι επί της λεωφόρου Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας.

 

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τις διαδρομές που έκανε τις προηγούμενες ημέρες η μυστηριώδης γυναίκα, προκειμένου να δει το χώρο και να καταγράψει τις κάμερες που έχει τριγύρω. Η δράστιδα έφυγε από το σημείο με ταξί, που είχε μισθωμένο ημέρες πριν το περιστατικό.

Στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή μίλησε φίλος της 34χρονης ο οποίος βρισκόταν σε ταξίδι μαζί της στην Ισπανία πριν την επίθεση.

Όπως εξηγεί είναι οδηγός ταχύτητας και στην Ισπανία βρέθηκαν σε δοκιμές αγώνων ταχύτητας.

“Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που συνέβη αυτό. Την θυμάμαι σαν έναν χαρούμενο άνθρωπο, με ενέργεια με ταξίδια… Δεν μου είχε πει ότι την απασχολούσε κάτι”, αναφέρει.

“Βρεθήκαμε παρέα, όλοι εκεί στην πίστα… Εγώ ήμουν ένας από τους 5 που ήμασταν στην πίστα με την Ιωάννα” εξηγεί τονίζοντας πως αυτό που της συνέβη είναι σοκαριστικό.”Δεν υπήρχε κάποιο σημάδι ανησυχίας, δεν ήταν αγχωμένη”, προσθέτει.

Τέλος, διευκρίνισε ότι καμία Αρχή δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του κι ούτε του έχει ζητηθεί μέχρι στιγμής από την αστυνομία να καταθέσει.