Αυτή είναι η “εικόνα” της γυναίκας με το βιτριόλι – Πήγε με λεωφορείο

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τη γυναίκα που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα. Οι αστυνομικοί εκτός από την φωνή της, η οποία έχει καταγραφεί όταν τηλεφώνησε από καρτοτηλέφωνο σε εταιρεία ταξί για να την μεταφέρει από το σημείο της επίθεσης, έχουν την εικόνα της από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lawandorder.gr, η γυναίκα είναι μετρίου αναστήματος, ηλικίας 30 με 35 ετών, αδύνατη, φορούσε πιθανότατα περούκα, λευκή χειρουργική μάσκα, γάντια, μαύρα γυαλιά, παντελόνι, μακριά ζακέτα σαν καπαρντίνα, αθλητικά παπούτσια, είχε σακίδιο πλάτης, ενώ το βιτριόλι το μετέφερε σε ένα μπλε μεταλλικό παγούρι.

Με βάση αυτά τα στοιχεία, οι άνδρες της ασφάλειας έχουν πάει φωτογραφία της στο θύμα της επίθεσης, καθώς και το δείγμα της φωνής της. Η 34χρονη, όμως, από το Θριάσιο όπου νοσηλεύεται σε άσχημη κατάσταση, δεν μπορεί ακόμη να βοηθήσει τους αστυνομικούς, οι οποίοι είναι σίγουροι ότι θύτης και θύμα γνωρίζονται κι έτσι είναι θέμα χρόνου η 34χρονη να την αναγνωρίσει.

Εκτός, βέβαια, κι αν υπάρχει ηθικός αυτουργός που έβαλε άλλη γυναίκα να ρίξει το βιτριόλι… Αυτό το σενάριο, πάντως, συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες.

Πήγε με λεωφορείο

Από το οπτικό υλικό προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η μαυροντυμένη γυναίκα πήγε με λεωφορείο της γραμμής στην Καλλιθέα, έριξε το βιτριόλι και έφυγε από το σημείο της επίθεσης με το ταξί που είχε κλείσει μέσω ραδιοταξί.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο είχε πάει και την προηγούμενη ημέρα, φορώντας, μάλιστα, τα ίδια ρούχα και κρατώντας το παγούρι με το καυστικό υγρό, δεν πρόλαβε όμως να της επιτεθεί, καθώς η 34χρονη είχε πάει νωρίτερα στην εργασία της από την ώρα που υπολόγιζε.

Οι αστυνομικοί, μάλιστα, εκτιμούν ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε κάνει «πρόβα» της επίθεσης για να τσεκάρει εάν υπάρχουν κάμερες στην είσοδο της εταιρείας που εργάζεται η 34χρονη.

Όπως όλα δείχνουν, η γυναίκα με το βιτριόλι είχε σχεδιάσει την επίθεση έτσι ώστε να αφήσει όσο γίνεται λιγότερα ίχνη πίσω της. Προκειμένου, μάλιστα, να μην δώσει αριθμό τηλεφώνου στην εταιρεία ταξί, είπε στην υπάλληλο ότι ανήκει σε ευπαθή ομάδα και δεν επιτρέπεται να έχει πάνω της κινητό τηλέφωνο.

Τρεις οι βασικές ύποπτες

Οι αστυνομικοί, εκτός από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ερευνούν τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις από το κινητό του θύματος, αλλά και τις συνομιλίες της στα social media.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι βασικές ύποπτες είναι τρεις. Μία γυναίκα από το περιβάλλον της 34χρονης, μία αλλοδαπή, η οποία όμως έχει ισχυρό άλλοθι και ακόμη μία γυναίκα, με την οποία φαίνεται να έχει διαφορές.

Ο τρόπος δράσης της μαυροντυμένης γυναίκας, αλλά και το μένος της επίθεσης δείχνουν, σύμφωνα με την αστυνομία, ότι το πιθανότερο κίνητρο παραμένει η ερωτική αντιζηλία.