Επίθεση με βιτριόλι: Η δράστις είχε στήσει ενέδρα στην 34χρονη και την προηγούμενη ημέρα;

Μία ημέρα πριν φαίνεται ότι σχεδίαζε να εκτελέσει την επίθεσή της με βιτριόλι προς την 34χρονη Ιωάννα η δράστις. Όμως δεν πρόλαβε να υλοποιήσει τα σχέδιά της, καθώς η Ιωάννα έφτασε στη δουλειά της νωρίτερα απ’ ότι υπολόγιζε, οπότε η μαυροντυμένη γυναίκα ανέβαλε την επίθεση για την επόμενη. 

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» και «Τα Νέα», οι αρχές έχουν μία σειρά νέων ντοκουμέντων για τη μαυροντυμένη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη, που πήγαινε στα γραφεία της ασφαλιστικής που εργάζεται.

Αυτά δείχνουν τη μαυροντυμένη γυναίκα στην περιοχή την προηγούμενη μέρα. Φορούσε και πάλι μάσκα και γάντια, ενώ κρατούσε το ίδιο μπλε μπουκάλι που κρατούσε την ημέρα της επίθεσης.

Στην βοήθεια της Ιωάννας προσβλέπουν οι αρχές

Πλέον, οι αρχές θεωρούν ότι τις επόμενες ημέρες η 34χρονη θα μπορέσει να θυμηθεί κάτι παραπάνω και θα δώσει στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό της δράστιδος.

«Η 34χρονη δεν έχει αναγνωρίσει έως αυτή την ώρα κάποιο πρόσωπο. Πιστεύουμε, όμως, ότι όσο περνούν οι ημέρες και βελτιώνεται σιγά – σιγά η κατάστασή της θα μπορέσει να θυμηθεί κάτι παραπάνω και να μας δώσει στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό της» δράστιδος, αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Την Πέμπτη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας επισκέφθηκαν, για ακόμη μια φορά, την 34χρονη, στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Ωστόσο έμειναν για ελάχιστα λεπτά, καθώς η νεαρή γυναίκα δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Οι αστυνομικοί αποχώρησαν, χωρίς να έχουν κάποιο νεότερο στοιχείο που θα βοηθούσε στην πρόοδο των ερευνών.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση έχουν στα χέρια τους και τα αποτελέσματα των σαρώσεων των επικοινωνιών από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, ενώ συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από πρόσωπα του φιλικού, επαγγελματικού, αλλά και του συγγενικού κύκλου της. Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες πηγές της ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διασταυρώσουν κάποιες νέες πληροφορίες που έχουν στη διάθεσή τους.