UEFA Super Cup: «Υποψήφια για τη διεξαγωγή του η Αθήνα»

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού είναι σε «προχωρημένες συζητήσεις με την UEFA για την διεξαγωγή του Super Cup στο ΟΑΚΑ», όπως υποστηρίζει το ΑΠΕ.

Ο τελικός θα είναι μεταξύ των ομάδων που θα κατακτήσουν το Champions και το Europa League.

Αρχικός προορισμός ήταν να γίνει το ματς στο Ντραγκάο στις 12/8. Λόγω του κορονοϊού τα δεδομένου έχουν αλλάξει και το γήπεδο όπου θα γίνει η εν λόγω γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Το γεγονός ότι η Ελλάδα κέρδισε το στοίχημα με την πανδημία, έχει κάνει την χώρα μας να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ξένων και μένει να δούμε αν τελικά η Αθήνα θα φιλοξενήσει το εν λόγω ματς.

Το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει πως η πρωτεύουσα της Ελλάδας μπήκε δυναμικά στη διεκδίκηση τελικού του Super Cup επειδή η Λισαβόνα κι η Νυρεμβέργη είναι οι δύο πόλεις που είναι πολύ πιθανόν να φιλοξενήσουν το Final-8 και τον τελικό του Champions League. Για το Europa League δεν έχει αλλάξει κάτι, όπως φαίνεται κι ο τελικός θα γίνει στο Γκντανσκ.

Ετσι, από τη στιγμή που η Λισαβόνα θα γίνει η χώρα φιλοξενίας του τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο τελικός του Super Cup θα μπορεί να γίνει με ασφάλεια στην χώρα μας.

Πηγή:www.gazzetta.gr