Πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας με κάθε επισημότητα ο Κώστας Μπακαλάρος

Σημαντικές αλλαγές στα διοικητικά του Προμηθέα προέκυψαν από τη σημερινή (4/6) συνέντευξη τύπου του συλλόγου στον Καστελλόκαμπο.

Την θέση του Χρήστου Μήλα σαν Πρόεδρος της ΚΑΕ αναλαμβάνει ο Κώστας Μπακαλάρος, ενώ ο πρώτος θα συνεχίσει στην ομάδα από το πόστο του εκπροσώπου στον ΕΣΑΚΕ.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Λιόλιος θα συνεχίσει σαν Πρόεδρος του ερασιτέχνη, δεν θα είναι όμως πλέον ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ.

Την ίδια στιγμή, μέλος του Δ.Σ. είναι και τυπικά ο Σοφοκλής Μπίτας, ενώ ο Θανάσης Τριανταφυλλίδης αποτελεί τον Διευθύνων σύμβουλο της ΚΑΕ.

Αναλυτικά οι κυριότερες τοποθετήσεις:

Βαγγέλης Λιόλιος (Πρόεδρος Ερασιτέχνη Προμηθέα): “Ήρθε η ώρα να γίνουν κάποια πράγματα που σκεφτόμασταν καιρό. Ο Προμηθέας έχει πολλά χρόνια παρουσία στο μπάσκετ, με τα τελευταία τέσσερα να εκπροσωπεί την Πάτρα και στην Basket League. Η ΚΑΕ έχει εξαιρετική πορεία. γεγονός που οφείλεται στο ανθρώπινο δυναμικό. Είναι πολλά τα άτομα που καθημερινά εργάζονται για να καταφέρει η ομάδα να πιάσει τους στόχους της. Προσωπικά νιώθω κομμάτι της ομάδας. Οι επιτυχίες των τεσσάρων χρόνων που πέρασαν δεν είναι μόνο αγωνιστικέ. Δεν στεκόμαστε άλλωστε μόνο σε αυτές. Ο Προμηθέας εκφράζει ένα μεγάλο κομμάτι της αθλητικής κοινωνίας. Ως πρόεδρος του ερασιτέχνη καλωσορίζω στην ΚΑΕ τον Κώστα Μπακαλάρο που θα συνεχίζει το πολύ σημαντικό έργο του Χρήστου Μήλα, ο οποίος πέρα από ενεργό κομμάτι της ομάδας, έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πορεία της. Επίσης, θέλω να ανακοινώσω πως ο Θανάσης Τριανταφυλλίδης, ένας άνθρωπος που είναι κοντά στην ομάδα, ακολουθώντας μάλιστα και τις αποστολές. αναλαμβάνει τον ρόλο του Διευθύνοντα συμβούλου. Μαζί μας θα είναι πλέον και ο Σοφοκλής Μπίτας, κάτι που αποτελεί μεγάλη χαρά για όλους μας. Η οικογένεια του Προμηθέα μεγαλώνει και πιστεύω πως έτσι θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα “.

Χρήστος Μήλας (Εκπρόσωπος του Προμηθέα στον ΕΣΑΚΕ): “Δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα από εχθές που ανακοινώθηκε η έκτακτη συνέντευξη τύπου. Το μόνο σίγουρο είναι πως σπουδαίοι άνθρωποι της Πάτρας έρχονται μαζί μας και αυτό αποτελεί τεράστια τιμή. Η “παρέα” μας μεγαλώνει και ανυπομονώ να ζήσουμε μεγάλες στιγμές, δημιουργώντας βάσεις για το μέλλον έτσι ώστε να ανεβούμε επίπεδο”.

Κώστας Μπακαλάρος (Πρόεδρος ΚΑΕ Προμηθέας): “Ευχαριστώ την οικογένεια του Προμηθέα για την τιμή που μου έκανε να γίνω μέλος της. Η ομάδα έχει ήδη πετύχει πολλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον θα συμμετέχω κι εγώ σε αυτή την υγιή προσπάθεια, με στόχο ο Προμηθέας να πάει ακόμα πιο μπροστά”.

Σοφοκλής Μπίτας (Μέλος Δ.Σ. Προμηθέα): “Πριν δύο εβδομάδες δέχτηκα μια τιμητική πρόσκληση από τον Βαγγέλη Λιόλιο να συμμετάσχω στα διοικητικά του Προμηθέα. Δεν αλλάζω εύκολα ομάδες. Ίσως να γνωρίζεται πως ήμουν για πολλά χρόνια στον Γλαύκο, σταματώντας πριν τρία χρόνια. Θεωρώ πως μπορώ να προσφέρω κι εγώ το δικό λιθαράκι έτσι ώστε ο Προμηθέας να συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία. Η ομάδα είναι μια παρέα και θέλω πολύ να γίνω μέλος της”.

Θανάσης Τριανταφυλλίδης (Διευθύνων Σύμβουλος ΚΑΕ Προμηθέας): “Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας πως ο Χρήστος Μήλας έχει δώσει τα πάντα για τον Προμηθέα. Είναι ο πρώτος πρόεδρος της ΚΑΕ. Μαζί του φτάσαμε σε δρόμους που δεν φανταζόμασταν. Η παρέα μεγαλώνει όπως και η ευθύνη μας απέναντι στον κόσμο που μας πιστεύει”.