Με σφραγίδα Βρανάκη το Restart Tourism – Την Πέμπτη η καμπάνια της κυβέρνησης

Με τη σφραγίδα ενός ανθρώπου που έχει ήδη δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής και στον νέο του ρόλο, του επικεφαλής του Δημιουργικού της προεδρίας της κυβέρνησης Στηβ Βρανάκη θα παρουσιαστεί την Πέμπτη η καμπάνια της κυβέρνησης για την τουριστική προβολή της χώρας στο εξωτερικό.

Ο χώρος ακόμα αναζητείται, αν και παρών θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα απευθύνει μήνυμα είτε στο τέλος είτε στην αρχή της εκδήλωσης. Άλλωστε, ο κ. Μητσοτάκης ποντάρει πολλά στη νέα εικόνα της χώρας και στο εξωτερικό, εξ ου και είχε επιλέξει τον κ. Βρανάκη, έναν άνθρωπο με μεγάλη διεθνή πορεία και σε θέσεις ευθύνης, σε μεγάλες εταιρείες.

Η νέα καμπάνια που θα τρέξει θα έχει έμφαση τα social media, στοιχείο που απουσίαζε τα προηγούμενα χρόνια και ειδική στόχευση σε αγορές που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τη χώρα μας, ενώ αναμένεται να λανσαριστεί ήδη από την ερχόμενη εβδομάδα, βεβαίως με το βλέμμα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Σε κάθε περίπτωση, στην προμετωπίδα της καμπάνιας θα είναι η υγειονομική ασφάλεια της χώρας, στοιχείο που, όπως αναφέρουν άνθρωποι του τουρισμού, αποτελεί πλέον ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής στις αγορές του εξωτερικού για ταξίδια εκτός χώρας.