Βασίλης Τσεκούρας: Αγωνία για τον δημοσιογράφο του Open – Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Ο Βασίλης Τσεκούρας δίνει τη δική του μάχη στην εντατική μετά τη διάγνωση για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής. Χθες το απόγευμα ο δημοσιογράφος υπεβλήθη σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, στέφθηκε με επιτυχία. Ο Βασίλης Τσεκούρας έχει ξυπνήσει από την καταστολή και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αύριο, αν όλα πάνε καλά, θα μεταφερθεί εκτός εντατικής.

Ο Βασίλης Τσεκούρας ένιωσε την Παρασκευή το βράδυ έντονες ενοχλήσεις και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο και σε κρεβάτι Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι ένας εξαιρετικά αγαπητός συνάδελφος ο οποίος έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην παρουσίαση ενημερωτικών εκπομπών, ενώ το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε δελτία ειδήσεων στο Open το Σαββατοκύριακο και έκανε και το οικονομικό ρεπορτάζ για τον τηλεοπτικό σταθμό. Η αιφνίδια μεταφορά του στο νοσοκομείο είχε ανησυχήσει τους συναδέλφους του οι οποίοι περιμένουν να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους ευχόμενοι γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του.