Μ.Χρυσοχοΐδης: «Σε λίγους μήνες θα είναι έτοιμος ο φράχτης στον Έβρο»

Τη διαβεβαίωση ότι ο φράχτης στον Έβρο προχωράει και σε λίγους μήνες θα είναι μια πραγματικότητα έδωσε για άλλη μια φορά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο η ελληνική κυβέρνηση είναι «απόλυτα ψύχραιμη» απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις σημειώνοντας ότι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν υπάρχουν από την πλευρά της Τουρκίας προκλήσεις στα σύνορα

Ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε, επίσης στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ότι η Ελλάδα κατάφερε να γίνει «σύμβολο της Ευρώπης σε ό,τι αφορά την προστασία των συνόρων.

Μιλώντας, δε, για την πρόσληψη ακόμη 400 νέων συνοριοφυλάκων που έχουν όπως είπε δρομολογηθεί είπε πως «πιστεύω ότι η πραγματικότητα της μεθορίου θα είναι πολύ καλύτερη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Αναφερόμενος, τέλος, στις προσπάθειες για την πάταξη της εγκληματικότητας, ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε ότι για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια εμφανίζονται σε όλες τις περιοχές της Αθήνας περιπολίες αστυνομικών. Ανακοίνωσε, μάλιστα, ότι υπάρχει ήδη σε εξέλιξη πρόγραμμα το οποίο θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της αστυνομίας.