(Βίντεο)-Δίχασε η φωτογράφιση για εσώρουχα του Κρητικού με τον γιο του

«Εννοείται ότι νιώθω άνετα για τη φωτογράφιση με τα εσώρουχα που κάναμε με τον γιο μου. Είναι σαν να είναι ο εαυτός μου, θα ντρέπομαι τον εαυτό μου; Είναι δυνατόν;» αναρωτήθηκε ο Στέλιος Κρητικός μιλώντας στη κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» του ΣΚΑΪ.

Τα πλάνα που προβλήθηκαν από την εκπομπή σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του, το μεσημέρι της Παρασκευής, με το πάνελ να διχάζεται για το αν έπρεπε να κάνει τη φωτογράφιση για εσώρουχα στο πλευρό του γιου του, ο Στέλιος Κρητικός.

«Οριακά με ενοχλεί» τόνισε η Κατερίνα Γκαγκάκη ενώ ο παρουσιαστής της εκπομπής ξεκαθάρισε πως δεν του άρεσε η εικόνα αυτή.

Στην ίδια συνέντευξη ο Στέλιος Κρητικός μίλησε για τα λεφτά που πήρε από το Survivor και το Globetrotters: «Με το που τελείωσε το Survivor πήρα τα χρήματα. Στο Globetrotters πήρα και προκαταβολή για να μπορέσω να φύγω και να αφήσω χρήματα στην οικογένειά μου και πληρώθηκα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Με τα χρήματα του Survivor άνοιξα αυτόν τον χώρο. Ήταν πάρα πολύ καλά τα λεφτά και ήταν και ο λόγος που πήγα».

Αναφερόμενος ο ηθοποιός στη σχέση του με τον πρώην συνεργάτη του, Μάρκο Σεφερλή είπε: «Αν με πάρει τηλέφωνο ο Μάρκος Σεφερλής και μου πει να πάρα μέρος στην καινούρια εκπομπή που ετοιμάζει στον ΑΝΤ1, θα του πω ώρα και που. Τι να πω; Δεν θέλω να έρθω; Είμαστε τρελοί;».