Δεν δέχομαι καμία στοχοποίηση στο πρόσωπό μου

Αδικημένος θεωρεί ότι είναι ο Μάρκος Καπετανάκης, ως προς την αντιμετώπισή του, στο θέμα του Αυτοκινητοδρομίου Πάτρας, λόγω της σημασίας που δόθηκε, από την αναφορά του ονόματός του, στη γνωστή επιστολή των μετόχων, οι οποίοι ζητούν άμεσες ενέργειες από τη διοίκηση της εταιρείας, για την αξιοποίηση των 1.100 στρεμμάτων στη Χαλανδρίτσα.
Ο Μάρκος Καπετανάκης τόνισε ότι ήταν και είναι και θα είναι πάντα, υπέρ της υλοποίησης ενός σύγχρονου αυτοκινητοδρομίου στη Χαλανδρίτσα. Αλλά, υπό τις παρούσες συνθήκες, το έργο που είχε σχεδιαστεί σε κάποια άλλη εποχή, σήμερα είναι αδύνατον να υλοποιηθεί, αν δεν γίνουν απαραίτητες προσαρμογές, που όμως, δεν μειώνουν τη δυναμική της επένδυσης.
Μέχρι όμως να περάσουμε σε αυτό το στάδιο, θεωρεί ότι η διοίκηση της εταιρείας, πρέπει να κάνει κάτι, ώστε να υπάρξει κάποια απόδοση της επένδυσης, για τους μετόχους που πίστεψαν σε αυτό το όνειρο και έδωσαν τα λεφτά τους.
«Αντί να κρατάμε ανενεργά 1.100 στρέμματα, εμείς λέμε ότι υπάρχουν λύσεις απόδοσης, τις οποίες πρέπει να εξετάσει η διοίκηση μαζί με τους μετόχους. «Κατά τα λοιπά, δεν δέχομαι καμία στοχοποίηση στο πρόσωπό μου» τόνισε ο κ. Καπετανάκης.