Υπόθεση Σειραγάκη: Αναμένεται η απόφαση για το αν θα παραμείνει ή όχι στη φυλακή

Απόφαση για το αν θα ανακαλέσει ή όχι προηγούμενη απόφαση για την υπό όρους απόλυση του καταδικασθέντος για παιδεραστία Νίκου Σειραγάκη αναμένεται ότι θα εκδώσει τοΣυμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Ο Νίκος Σειραγάκης εμφανίστηκε ενώπιον του Συμβουλίου και σύμφωνα με τη δικηγόρο του Κυριακή Πακιρτζίδου υποστήριξε ότι δεν παραβίασε κανέναν από τους όρους που του είχαν επιβληθεί κατά την υπό όρους αποφυλάκιση του και την διαμονή του στην Θεσσαλονίκη. Η δικηγόρος του υποστήριξε ότι κατατέθηκαν όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του εντολέα της και αναμένεται την απόφαση του δικαστηρίου.

Είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 401 ετών και αποφυλακίστηκε στα 8 χρόνια

Ο Νίκος Σειραγάκης ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 401 ετών (ανώτατο όριο φυλάκισης- εκτιτέα ποινή- τα 25 χρόνια) για παιδεραστία σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών στο Ρέθυμνο της Κρήτης και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, αλλά συνελήφθηκε και πάλι με εισαγγελική εντολή για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Ο πρώην προπονητής, όταν συμπλήρωσε 7 χρόνια, 10 μήνες και 25 μέρες κράτησης αποφυλακίστηκε. Με το βούλευμα αποφυλάκισης του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι όπως να διαμένει στην Καλαμαριά σε συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας, να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του, ενώ του απαγορεύθηκε η έξοδος από την χώρα.