(Βίντεο)-Φασούλας: Το πρόβλημα υγείας του γιου μου, η λευχαιμία

Η λευχαιμία που έπρεπε να παλέψει ο 4χρονος το 2004 γιος του ήταν η περιπέτεια που άλλαξε τη ζωή του Παναγιώτη Φασούλα.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας και πρώην δήμαρχος Πειραιά μίλησε για τη λευχαιμία στην Ελεωνόρα Μελέτη για τη μάχη που χρειάστηκε να δώσει ο Γιάννης και στη συνέχεια ολόκληρη η οικογένεια.

«Περισσότερο με άλλαξε στη ζωή μου το πρόβλημα του Γιάννη μου. Όλο αυτό. Όταν σε ηλικία τεσσάρων ετών, το 2004, εμφάνισε λευχαιμία. Ξεκινήσαμε να το λέμε όταν μας ζήτησε ο ίδιος να το πούμε. Εμείς δεν το κρύβαμε ακριβώς, δεν ντρεπόμασταν για αυτό απλά λέγαμε γιατί να ξέρει όλος ο κόσμος ότι ο Γιάννης είναι survivor» είπε.

«Μας το ζήτησε, όμως, ο ίδιος. Θεώρησε πως είναι καλό παράδειγμα σαν ένα παιδί που είναι 19, 20 χρονών και το έχει ξεπεράσει» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, ο Παναγιώτης Φασούλας. «Υπάρχουν τόσα παιδιά που παλεύουν γονείς και παιδιά για να το ξεπεράσουν και ευτυχώς τα περισσότερα παιδιά το ξεπερνάνε» ανέφερε.

«Τον πρώτο μήνα ήμασταν σε μεγάλη απόγνωση» είπε για το πώς βίωσε την κατάσταση τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του Μάσα.

«Ο Γιάννης έκανε χημειοθεραπείες από το 2004 μέχρι το 2008. Ήταν σε σοβαρό πρόγραμμα, το 2009 σε λίγο πιο χαλαρό και μετά τελείωσε» πρόσθεσε, επίσης, ο πρώην δήμαρχος Πειραιά.