(Φωτο)-Έλαμψε η χαμογελαστή Αχτσιόγλου με λευκό midi φόρεμα

Ραντεβού στο Ζάππειο έδωσαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, το απόγευμα της Δευτέρας, όπου ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε το επικαιροποιημένο πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι II».

Στο αίθριο το κλίμα ήταν ευχάριστο και τα στελέχη του κόμματος κράτησαν τις απαραίτητες αποστάσεις με τις καρέκλες ήταν τοποθετημένες με τέτοιο τρόπο ώστε να τηρούνται τα μέτρα για την πανδημία.

 

Ξεχώρισαν οι κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες καλοντυμένες και καλοχτενισμένες έδωσαν το «παρών» με κάποιες να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Η χαμογελαστή και κομψή Έφη Ατχσιόγλου – Λευκό κοστούμι για την Νοτοπούλου

Η Έφη Αχτσιόγλου, επέλεξε ένα λευκό midi φόρεμα, το οποίο συνδύασε με γκρι γόβες και με μία μπεζ τσάντα σε αρκετά μεγάλο μέγεθος.

Στα… λευκά και η Κατερίνα Νοτοπούλου. Η όμορφη Θεσσαλονικιά φόρεσε ένα λευκό κοστούμι με ασορτί τοπ και γόβες, κρατώντας μια ασπρόμαυρη τσάντα. Παίρνοντας τις απαραίτητες προφυλάξεις για τον κορονοϊό, ο φακός την εντόπισε με το κινητό αλλά και με το αντισηπτικό στο χέρι.

Με καλοκαιρινή διάθεση εμφανίστηκε η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία επέλεξε φόρεμα πουκαμίσα σε κιτρινοπράσινη απόχρωση.

Έντονο κόκκινο σακάκι με μαύρη μπλούζα επέλεξε για την περίσταση η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Με καφέ σακάκι και με μία πιο χαλαρή διάθεση εμφανίστηκε η Ρένα Δούρου, η οποία φόρεσε μαύρο παντελόνι με λευκή μπλούζα. Το όλο σύνολο συνδύασε με ταμπά σακάκι και τα ταμπά πέδιλα.