Λαμία: Ρίγη προκαλεί η απόφαση μάνας μετά τον θάνατο της κόρης της από ναρκωτικά

Έδωσε σκληρή μάχη με τα ναρκωτικά και το θάνατο. Όμως όσο και αν προσπάθησε και εκείνη και η οικογένεια της και οι γιατροί, δεν μπόρεσε να τα καταφέρει. Η 42χρονη γυναίκα, πάλευε χρόνια με την εξάρτηση. Φύλακας άγγελος στο πλάι της η μητέρα της που δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να παλεύει να την τραβήξει από τον σκοτεινό κόσμο των ουσιών.

Η 42χρονη Λαμιώτισσα τον Ιανουάριο εισήχθη στην εντατική του Νοσοκομείου Λαμίας αφού ο εξασθενημένος οργανισμός της, χτυπήθηκε και από τον ιό της γρίπης. Όσο και θεωρούνταν «ξεγραμμένη», τελικά μπόρεσε να ξανασταθεί στα πόδια της και μάλιστα «καθαρή». Μετά την εντατική και τη νοσηλεία της στο Νοσοκομείο, μπήκε σε Κέντρο Αποκατάστασης με θεαματική βελτίωση στην υγεία της.

Σύμφωνα με το lamianow όλα έδειχναν ότι τώρα μπορεί να ξεκινήσει απαλλαγμένη από τους δαίμονες της, μια καινούρια ζωή.

Επέστρεψε στο σπίτι της μητέρας της και μπορούσε πια να χαρεί μια νέα πραγματικότητα. Όμως, στις 15 Μαΐου βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση, μετά από μια επίσκεψη στο σπίτι του 71χρονου –γνωστού στις αρχές Λαμιώτη- που φέρεται πως ήταν ο προμηθευτής της.

Ο ηλικιωμένος με καθυστέρηση, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Όμως αυτή τη φορά, η μοιραία δόση που της πρόσφερε –παρά το ότι γνώριζε την κατάσταση της- έκοψε το νήμα της ζωής της.Ακόμη και τη δύσκολη ώρα του πόνου για τον χαμό του παιδιού τους, οι γονείς της άτυχης γυναίκας δεν δίστασαν να προβούν σε μία μεγαλειώδη πράξη ανθρωπιάς. «Πάρτε ό,τι όργανα νομίζετε. Με όλη μου την καρδιά. Μη μου λέτε τίποτα άλλο» είπε η ηρωίδα μητέρα της, που εκτός από το δικό της παιδί, μεγαλώνει από το πρώτο του κλάμα και το παιδί του παιδιού της.

Το μόνο που ζητά τώρα η οικογένεια της, είναι να τιμωρηθούν εκείνοι που σκορπούν τον λευκό θάνατο.

Να σημειωθεί ότι ο 71χρονος στα χέρια του οποίου έπεσε σε κώμα η 42χρονη έχει ήδη οδηγηθεί σε εισαγγελέα ανακριτή και η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.