H Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει: «Ναι, είχαμε προβλήματα με τη Βίκυ Καγιά»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάει πρώτη φορά για την μετά GNTM εποχή και παραδέχεται ότι η σχέση της με την Βίκυ Καγιά είχε προβλήματα.«Σε μία δουλειά, όχι μόνο στην τηλεόραση, ποιος δεν έχει προβλήματα; Ποιος δεν θα έχει κάποια κόντρα; Δεν έχουμε πάντα και τις καλύτερες μέρες μας. Φυσικά και είχαμε προβλήματα αλλά τώρα εγώ είμαι αλλού, συνεχίζω και όλα καλά.

Το GNTM είναι ένα φανταστικό πρότζεκτ που το αγαπώ πάρα πολύ. Τους εύχομαι το καλύτερο, έχω μόνο καλά πράγματα να πω για το GNTM, για το κανάλι, για την παραγωγή. Δεν θα έχω παρουσία στο Greece’s Next Top Model, ισχύει. Έχω συζητήσει με το Star και έχουμε υπέροχες σχέσεις. Το ότι δεν συνεχίζουμε είναι ένα άλλο κομμάτι» δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Πρω1νό του ANT1  και αμέσως μετά μίλησε για την άφιξή της στον Alpha:

«Θα περιμένουμε λίγο ακόμα η αλήθεια είναι. Κάναμε πολλά ραντεβού η αλήθεια είναι με πολλούς ανθρώπους που είχαν όραμα και στόχο. Αυτό που τελικά αποφασίσαμε και πήγαμε προς τα εκεί ήταν η ζεστασιά και η αγάπη που ένιωσα. Νομίζω ότι είναι δικαίωμα του σταθμού να κάνει την πρώτη ανακοίνωση και ύστερα εγώ θα κάνω με τη σειρά μου. Δεν έχει πέσει καμία υπογραφή, θέλω να κάνετε υπομονή».