ΑΧΑΪΑ: Συλλήψεις σε Πάτρα και Αιγιάλεια – Για διάρρηξη Ι.Χ και καταστήματος Οπτικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί στις Καμάρες Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας ένας  άνδρας, διότι διέρρηξε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε εξοχική οικία και αφαίρεσε ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο αλλοδαποί άνδρες, διότι ο πρώτος διέθετε προς πώληση 160 πακέτα και 5 συσκευασίες λαθραίου καπνού και ο δεύτερος μετέφερε 140 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 8 συσκευασίες λαθραίου καπνού.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 185 ευρώ.

Για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια γυναίκα, διότι μετέβη σε κατάστημα οπτικών που βρισκόταν σε λειτουργία και αφαίρεσε ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, η δράστιδα, πριν από τρεις μήνες είχε αφαιρέσει από κατάστημα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και μία γυναικεία τσάντα, συνολικής αξίας (50) ευρώ.

Για μέθη

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ σε περιοχή της Ακράτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ένας άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, υπό την επήρεια μέθης.