ΠΑΤΡΑ: Δύο συλλήψεις για κλοπές σε πεζό και σε ψησταριά – Από την Αστυνομία

Συνελήφθη στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών ένας άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Πατρών και Κορίνθου και του Δικαστηρίου Ανηλίκων Πατρών με τις οποίες του είχαν επιβληθεί συνολικά ποινές φυλάκισης δύο ετών και δύο μηνών για υποθέσεις κλοπών.

Για κλοπή

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ο δεύτερος δράστης, ο οποίος ενεργώντας από κοινού με έναν ανήλικο είχαν αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο ενός ανήλικου που ήταν πεζός σε πάρκο.

Υπενθυμίζεται ότι συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ανήλικος ημεδαπός, διότι ενεργώντας από κοινού με έναν ενήλικο ημεδαπό άνδρα, αφαίρεσαν από ανήλικο, που ήταν πεζός σε πάρκο, το κινητό του τηλέφωνο».

Για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια γυναίκα, διότι εισήλθε σε κρεοπωλείο-ψησταριά και αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο του ιδιοκτήτη.