Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζει κίνηση για Ρονάλντο – Ο ιδιοκτήτης αποθέωσε τον Πορτογάλο άσο της Γιουβέντους

Foto Marco Alpozzi/LaPresse 06 Gennaio 2020, Torino, Italia sport calcio Juventus vs Cagliari - Campionato di calcio Serie A TIM 2019/2020 - Allianz Stadium Nella foto: Cristiano Ronaldo (Juventus F.C.); saluta dopo la partita Photo Marco Alpozzi/LaPresse January 06, 2020 Turin, Italy sport soccer Juventus vs Cagliari - Italian Football Championship League A TIM 2019/2020 - Allianz Stadium In the pic: Cristiano Ronaldo (Juventus F.C.);

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο της η Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει μια μοναδική αποφασιστικότητα κάθε χρόνο, μια εξαιρετική δύναμη και χαρακτήρα. Πάντα έχει την επιθυμία να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, προχωρώντας πέρα ​​από τα όριά. Θαυμάζω την αδυσώπητη βούλησή του, είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για όλους τους αθλητές του μέλλοντος».

Αυτά ήταν τα λόγια του Νασέρ Αλ Κελαϊφί, του Άραβα ιδιοκτήτη της Παρί, πριν λίγες μέρες και ήταν αρκετά για να προκαλέσουν μεταγραφικό σενάριο για τον Πορτογάλο σταρ, ο οποίος την Τρίτη επέστρεψε στις προπονήσεις της Γιουβέντους με νέο στυλ.

Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport, τα λόγια του Άραβα μπορούν νε ερμηνευτούν σαν… φλερτ προς την πλευρά του Ρονάλντο, ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους μπιανκονέρι ως το 2022 και φέρεται να είναι ικανοποιημένος στο Τορίνο και να μη σκέφτεται το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Παρ’ όλα αυτά, με το καλοκαίρι μπροστά μας, τα μεταγραφικά σενάρια θα αρχίσουν να αυξάνονται, περιμένοντας να δούμε ποια θα επιββαιωθούν και ποια όχι.