(Βίντεο)-Συγκλονίζουν οι γονείς του 17χρονου στη Ναύπακτο: Το παιδί μας σώθηκε από βέβαιο θάνατο

Σοκαρισμένοι είναι οι γονείς του 17χρονου αγοριού, που έκανε βουτιά από τον Φάρο, στο λιμάνι της Ναυπάκτου, και χτύπησε άσχημα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, προηγουμένως ο έφηβος είχε βάλει στοίχημα με τους φίλους του.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο 17χρονος βρέθηκε στις πολεμίστρες του Φάρου. Αρχικά δίσταζε να πηδήξει, αφού όπως ανέφεραν οι στενοί του φίλοι, δεν το είχε ξανακάνει ποτέ. Τελικά, όμως, το δοκίμασε και τραυματίστηκε.

Σε ανάρτησή τους, οι γονείς του 17χρονου εμφανίζονται συγκλονισμένοι απ’ όσα συνέβησαν και ομολογούν ότι “το παιδί μου σώθηκε από βέβαιο θάνατο γιατί ήταν εκεί απλοί πολίτες που έτρεξαν να τον βοηθήσουν και τους ευχαριστώ με όλη μου την ψυχή για αυτό”.

Αποδίδουν το γεγονός στην νεανική επιπολαιότητα και εύχονται να είναι το τελευταίο περιστατικό. Ωστόσο, διατυπώνουν ερωτήματα για το πού βρίσκονταν οι αρχές την ώρα του συμβάντος και για το αν έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Δείτε αναλυτικά τι έγραψαν οι γονείς του παιδιού που σώθηκε από τύχη:

“Δεν επικρωτω την δραση παιδιου μου πρόκειται ξεκαθαρα για μια νεανικη επιπολαιότητα που τα παιδια σε αυτες τις ηλικιες και ειδικα στη Ναυπακτο αυτη την εποχη συνηθίζουν να υιοθετούν,ουτε το καταδικαζω ομως, ξέρουμε πως λειτουργούν οι εφηβοι.Το παιδι μου σωθηκε απο βεβαιο θανατο γιατι ηταν εκει απλοι πολιτες που έτρεξαν να τον βοηθησουν και τους ευχαριστώ με ολη μου την ψυχη για αυτο.Ομως που ηταν οι αρχές ; Που ηταν το λιμενικο ; Δεν θα επρεπε να κυκλοφορει και να εποπτευει την περιοχη ; Ο δημος ; Που ειναι ; Τι μέτρα εχει πάρει;Στο λιμανι γινονται εργα και η δημοτικη αρχη δεν εχει παρει τα απαραιτητα μετρα προστασίας.Η αστυνομια που ηταν οταν ξερουμε πως γινεται συναθροιση στο λιμανι μαλιστα ενμεσω κορονοιου και δεν τηρουνται τα μετρα προστασιας ; Αυτα λοιπον καταδικαζω και οχι το παιδι μου .Ο γιος μου σωθηκε γιατι υπηρξαν οι δυο τυχαιοι πολιτες να τον βοηθησουν…αλλιως δεν θελω ουτε να σκέφτομαι το χειροτερο σεναριο.Οι αρχες υπηρξαν άφαντες σε μια περιπτωση ζωης και θανατου χωρις κανεννα σχεδιασμο χωρις ν αμεροληπτουν για την υγεια και το καλο των πολιτών.ευχομαι απο εδω και περα να παρθούν τα απαραιτητα μετρα και να ειμαστε οι τελευταιοι γονεις που εζησαν αυτη την περιπετεια και αυτον τον πονο. Με εκτίμηση και σεβασμο προς ολους σας για τις ευχες σας για την γρηγορη ανάρρωση του Βασιλη μας”, έγραψαν οι γονείς του 17χρονου.

Πηγή: npress.gr