ΠΑΤΡΑ: Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Μπονάνου με τους Ιδιοκτήτες Τουριστικών Λεωφορείων – Ζήτησαν υποστηρικτικά μέτρα από την κυβέρνηση

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος συναντήθηκε την Δευτέρα 18 Μαΐου 2020, με το προεδρείο των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων Π.Ε. Αχαΐας. Ο πρόεδρος Γεώργιος Παπακωνσταντίνου και ο γραμματέας Παναγιώτης Αγγελακόπουλος ζήτησαν την παρέμβαση της Περιφέρειας για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.
Οι επαγγελματίες τόνισαν ότι είναι από τους κλάδους του τουρισμού που επλήγησαν βάναυσα λόγω του κορονοϊού και ζήτησαν υποστηρικτικά μέτρα από την κυβέρνηση.
Τόνισαν ότι αποτελούν το 80% του τουρισμού της χώρας μας, διότι η ομαλή λειτουργία ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, αεροπορικών πτήσεων και μεταφοράς επιβατών προϋποθέτει την ύπαρξη τουριστικών λεωφορείων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, όπου σε ανοικτή ακρόαση υπήρξε κατάθεση των απόψεων του κλάδου και προφορική ανταλλαγή απόψεων. Ο Υπουργός υποσχέθηκε να μελετήσει τα αιτήματα και να απαντήσει άμεσα για όσα μπορούν να επιλυθούν.