(Βίντεο)-Αντώναρος, Σπηλιωτόπουλος, Καραχάλιος μαζί- Η “θερινή σύναξη των καραμανλικών”

Μια “περίεργη” αλλά εξηγήσιμη συνύπαρξη στην εκπομπή που εδώ και λίγο καιρό παρουσιάζει ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ (επί Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά) Αργύρης Ντινόπουλος στο περιφερειακό κανάλι της Αττικής Alert.

Η συνύπαρξη αφορά το γεγονός ότι βρέθηκαν μαζί ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή, Βαγγέλης Αντώναρος, ο πρώην υπουργός των ίδιων κυβερνήσεων Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της Ν.Δ (όταν γραμματέας του κόμματος ήταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης) Νίκος Καραχάλιος. Και οι τρεις υπήρξαν στενοί συνεργάτες -κατά περιόδους- του Κώστα Καραμανλή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι τρεις ακραιφνείς “καραμανλικοί” συνομιλούν έντονα το τελευταίο διάστημα και σχεδιάζουν πολιτικές κινήσεις, πιθανώς ακόμα και την ίδρυση πολιτικού φορέα. Σχετικό θέμα δημοσίευσε πρόσφατα το Libre.

Βαγγέλης Αντώναρος και Άρης Σπηλιωτόπουλος συναντώνται, άλλωστε, συχνά (προ καραντίνας) και μάλιστα δημοσίως (φωτό επάνω από παλαιότερη συνάντησή τους στο Κολωνάκι), ενώ ο Νίκος Καραχάλιος που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην διαφημιστική αγορά βρίσκεται σε επικοινωνία μαζί τους. Εκτός αυτού του στενού πυρήνα, υπάρχουν αρκετά ακόμα στελέχη που προέρχονται από τη Ν.Δ της περιόδου Καραμανλή που ακολουθούν και επιθυμούν να επαναδραστηριοποιηθούν πολιτικά μέσω ενός νέου φορέα, αποβλέποντας σε πιθανές συνεργασίες με άλλα κόμματα, ανάλογα με τις πολιτικές εξελίξεις.

Δείτε την εκπομπή: