(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Σήμερα η κηδεία του γνωστού φαρμακοποιού Δημήτρη Σταθόπουλου στο Αίγιο – Ανακοίνωση της Ν.Δ

Σε ηλικία 84 ετών έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος φαρμακοποιός Δημήτρης Σταθόπουλος.

O εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία του Αιγίου και διατηρούσε φαρμακείο στο Αίγιο και στην Κάτω Αχαΐα. Ήταν επίσης ενεργό μέλος με πλούσια δράση στην Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.

Ήταν παντρεμένος με την Άννα Παπαργυρίου και είχε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Στάθη φυσικό και επιχειρηματία στον κάδο της Πληροφορικής και την Θεώνη πολιτικό μηχανικό και πρώην νομαρχιακή σύμβουλο.

 

 

Γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία, διατηρούσε επί σειρά ετών φαρμακείο στο Αίγιο και κατόπιν στην Κάτω Αχαΐα. Είχε ενεργό και πλούσια δράση στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιγιαλείας.

Ήταν παντρεμένος με την Άννα Παπαργυρίου και είχε δύο παιδιά, τον φυσικό και πληροφορικάριο Στάθη και την πολιτικό μηχανικό και πρώην νομαρχιακή σύμβουλο Θεώνη.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Καλλιθέας Αιγίου και η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο της γενέτειράς του, της Ακράτας.

Η οικογένεια παρακαλεί, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρηματικά ποσά υπέρ του ΕΚΑΜΕ Αιγίου.

Σκύβουμε με σεβασμό μπρος από το φέρετρο του εκλεκτού συμπολίτη μας, φαρμακοποιού, Δημήτρη Σταθόπουλου.
Ο εκλιπών υπήρξε ένας έντιμος αγωνιστής της παράταξης, αλλά και της ζωής.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στο γυιο του, τη σύζυγο του Άννα και στον δικό μας άνθρωπο, την αγαπημένη του θυγατέρα Θεώνη, πρ. Νομαρχιακή σύμβουλο Αχαϊας.
Για την Δ.Ε.Ε.Π. ΑΧΑΪΑΣ της Ν.Δ.
Ο Πρόεδρος
Ανδρέας Μαζαράκης