(Βίντεο)-Έλενα Κρεμλίδου: Η ερώτηση του Αρναούτογλου που την έκανε να κλάψει

Αναπάντεχη τροπή πήρε η συνέντευξη της Έλενας Κρεμλίδου στην εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο που έχει κερδίσει την τελευταία διετία τον χώρο του διαδικτύου και των social media “λύγισε” στο τέλος της εκπομπής μετά από ερώτηση που δέχτηκε από τον παρουσιαστή, με αποτέλεσμα μάλιστα η συνέντευξη να ολοκληρωθεί και σχετικά πρόωρα.

Το κλίμα φορτίστηκε και η ίδια δάκρυσε όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε αν έχει κάποιον στενό φίλο, με την ίδια να αναφέρεται στη μητέρα της και έπειτα να τον ρωτά: “Πιστεύεις ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν το έχει ζήσει ποτέ αυτό μέχρι το τέλος της ζωής του;”.

Ο παρουσιαστής υποστήριξε πως “Ναι, βεβαίως. Να έχει πληγωθεί τόσο πολύ σε μια τέτοια μικρή ηλικία από κάποιον και δεν ξαναπίστεψε ποτέ στη φιλία” και κάπου εκεί η Έλενα Κρεμλίδου, γνωστή και ως “Mariposa” ξέσπασε σε κλάματα.

“Δεν μπορώ να συνεχίσω τη συνέντευξη, σου ζητάω συγγνώμη, δεν μπορώ. Είσαι πολύ γλυκό παιδί και δεν θέλω να στεναχωρηθείς. Θέλω να το κλείσουμε εδώ”, είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ολοκληρώνοντας  τη συνέντευξη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

“Δέχομαι πολλά αρνητικά σχόλια”

Παράλληλα, η νεαρή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην κριτική που δέχεται για τις εμφανίσεις και τους ρόλους που υποδύεται σε διάφορα διαδικτυακά video, λέγοντας πως “δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν καταλαβαίνουν πως είναι παίζω απλά έναν ρόλο”.

Μίλησε για τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο, τη δημοτικότητά της στο Instagram και την προέλευση του “Mariposa” που έγινε και τραγούδι.

Μερικά από τα σημεία της συνέντευξής της: