Κόρινθος: Στον ανακριτή ο 53χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον 15χρονο

Ενώπιον του ανακριτή στα δικαστήρια Κορίνθου, μετά τη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος που του ασκήθηκε, βρίσκεται ο 53χρονος οδηγός, που την περασμένη Τρίτη παρέσυρε και σκότωσε ένα 15χρονο παιδί στην Κόρινθο μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

O δικηγόρος της οικογένειας του 15χρονου, Παναγιώτης Νικολόπουλος μιλώντας στο Korinthostv, τόνισε πως η οικογένεια ζητά την απόδοση της δικαιοσύνης για τον άδικο χαμό του Παντελή που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 53χρονος, ο οποίος και τον εγκατέλειψε στα Εξαμίλια Κορινθίας.

Νικολόπουλος, Δικηγόρος οικογένειας 15χρονου: Θέλουμε την απόδοση της δικαιοσύνης

 

Ο 53χρονος φέρεται να ήταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ την ώρα του δυστυχήματος, καθώς στο αίμα του βρέθηκαν 2,7 γραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο αίματος.

Ενώπιον του ανακριτή ο 53χρονος που σκότωσε τον 15χρονο στην Κόρινθο

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος περπατούσε με τη μητέρα του στον δρόμο από τα Εξαμίλια προς την Ξυλοκέριζα, όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 53χρονος, ο οποίος και τον εγκατέλειψε. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά τελικά υπέκυψε στα τραύματά του. Ο δρόμος, όπου σημειώθηκε το δυστύχημα βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, δεν υπάρχουν πεζοδρόμια, όπως και στους περισσότερους επαρχιακούς δρόμους και τα αυτοκίνητα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα.