(Βίντεο)-Προβληματισμένος ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για την επόμενη μέρα στο χώρο της Τέχνης

Στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε μέσω Skype ο ηθοποιός Αλέξανδρας Αντωνόπουλος και δεν έκρυψε τον προβληματισμό του μιλώντας στον παρουσιαστή, Νίκο Μουτσινά.

Ο λόγος της ανησυχίας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου, δεν είναι άλλος από την αβεβαιότητα που επικρατεί για την επόμενη μέρα στον χώρο της Τέχνης.

«Έχω νευρασθένεια, δεν μπορώ να μείνω μέσα με τίποτα, αλλά αφού υποχρεώθηκα, έμεινα. Δύο με δυόμιση ώρες κάθε μέρα περπατούσα ανελλιπώς. Γύρισα όλη την Αθήνα και το 6, στην μετακίνηση, το είχα κάνει αγαπημένο» ανέφερε αρχικά ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Στη συνέχεια παραδέχθηκε πως τις μέρες της καραντίνας λάτρεψε τις ξένες σειράς μέσα από τη δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix.

«Ελπίζω πως γύρω στα Χριστούγεννα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για τα θέατρα! Ελπίζω. Εύχομαι βέβαια να γίνει αυτό και πιο νωρίς αλλά το χειμερινό θέατρο δεν είναι σαν το καλοκαιρινό. Αν και το καλοκαιρινό και αυτό είναι δύσκολο. Μόνο ίσως στην Επίδαυρο και στο Ηρώδειο θα μπορούσαμε να καθόμαστε αραιά αραιά, με μάσκα, χωρίς να ξέρω πως θα είναι αυτό» ανέφερε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ο Θεός να δώσει, Νίκο μου, γιατί δεν μας βλέπω καλά. Το δικό μας επάγγελμα είναι πάρα πολύ στον αέρα, κυριολεκτικά, όχι μόνο για εμάς που φαινόμαστε αλλά και για πόσους που είναι πίσω».