Θεσσαλονίκη: Έπεσε με το ΙΧ του στον γκρεμό που σκοτώθηκε η κόρη του

Ένας 67χρονος έπεσε με το ΙΧ του σε γκρεμό στην περιοχή του παλιού λατομείου στο Ωραιόκαστρο, το απόγευμα της Δευτέρας (11/05), με το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να φτάνει στο σημείο και να καταφέρνει τον απεγκλωβισμό του, ενώ μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, ο 67χρονος άνδρας, που είναι καλά στην υγεία του,  φέρεται να είπε πως η πτώση του δεν ήταν ατύχημα, αλλά ότι ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του καθώς σε εκείνο το σημείο πριν λίγο καιρό είχε χάσει τη ζωή της η κόρη του.

Ο θάνατος της 20χρονης κοπέλας

Η υπόθεση της κόρης του 67χρονου άνδρα είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Ωραιόκαστρου στα τέλη Μαρτίου.

Η 20χρονη είχε χάσει τη ζωή της στις 30/03 στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, στην περιοχή του παλιού λατομείου, όταν έπεσε από βραχώδη πλαγιά, ύψους 50 μέτρων.

Όπως είχε προκύψει από την προανάκριση, την οποία διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου, η άτυχη κοπέλα φέρεται να είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε σε γκρεμό, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το άψυχο σώμα της είχε εντοπίσει λίγες ώρες αργότερα μία περίοικος που άκουσε τα γαβγίσματα από το κατοικίδιό της,το οποίο βρέθηκε στο σημείο με το λουράκι του, και ειδοποίησε αμέσως τις αστυνομικές αρχές.