ΠΑΤΡΑ: Πέντε συλλήψεις από την Αστυνομία για κλοπές – Βρέθηκαν χρηματικά ποσά και διαρρηκτικά εργαλεία

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αιγίου, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη της για ληστεία.

Για κλοπή

Συνελήφθη, χθες στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας άνδρας, διότι προσποιούμενος τον προσκυνητή εισήλθε σε Ιερό Ναό και κρύφτηκε στο εσωτερικό του.

Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε από ιερέα στο υπόγειο του ναού να αφαιρεί χρήματα από το παγκάρι της εκκλησίας και στη συνέχεια συνελήφθη από τους αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στον Ιερό Ναό.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των
(99,31) ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον ιερέα.

Για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις , διότι ενεργώντας από κοινού με ακόμα έναν ημεδαπό άνδρα που αναζητείται έσπασαν με πέτρα γυάλινη πόρτα καταστήματος, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (2.500) ευρώ από το ταμείο.

Στο πλαίσιο επισταμένων αναζητήσεων οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εντόπισαν τους δράστες να επιβαίνουν σε σταθμευμένο όχημα στην Παραλία Πατρών και τους συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στο όχημα και στους δράστες, βρήκαν και κατέσχεσαν διαρρηκτικά εργαλεία και το χρηματικό ποσό των 257,50 ευρώ.