(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Επίσκεψη της Χρ.Αλεξοπούλου στο Δημαρχείο Αχαγιάς – Συναντήθηκε με Μυλωνά και συμβούλους

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου στο Δημαρχείο Δυτικής Αχαΐας, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Μυλωνά και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε, συζητήθηκαν ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος σε διάφορες περιοχές του όπως η λειψυδρία και οι προσπάθειες αντιμετώπισής της. Παράλληλα, παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός του Δήμου για μεγάλα έργα και παρεμβάσεις, με στόχο τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.

Η Βουλευτής άκουσε με προσοχή τα διάφορα θέματα, ενώ τόνισε τη δυνατότητα να υλοποιηθούν δράσεις του Δήμου μέσα από το Πρόγραμμα χρηματοδότησης «Αντώνης Τρίτσης». Όπως δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος τον προηγούμενο μήνα, οι ΟΤΑ θα μπορούν να χρηματοδοτηθούν με κονδύλια ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων από Εθνικούς και Κοινοτικούς πόρους (έως το 2023). Η χρηματοδότηση αυτή, μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης και για την περιοχή της Δυτικής Αχαΐας.

Η περιφερειακή ανάπτυξη, έτσι όπως τη σχεδίασε και την υποστηρίζει χρηματοδοτικά το Υπουργείο Εσωτερικών, συνεχίζεται και ενισχύεται. Οι Δήμοι της Αχαΐας μπορούν να εκμεταλλευθούν την ευκαιρία. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δια των εκπροσώπων της, είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή.