Δίκη Τοπαλούδη: Συνεχίζεται η απολογία του 21χρονου Αλβανού

Με την απολογία του 21χρονου Αλβανού κατηγορούμενου συνεχίζεται η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας για τον βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριαςΕλένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Παρών στη δίκη είναι και ο 23χρονος Ροδίτης συγκατηγορούμενός του.

Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση του θύματος και ρίχνουν την ευθύνη για τη δολοφονία ο ένας στον άλλο.

Σήμερα, συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η απολογία του 21χρονου ο οποίος στις 6 Μαΐου κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο 21χρονος, σε αντίθεση με τον συγκατηγορούμενό του, ζήτησε με κλάματα μία «μεγάλη συγγνώμη» από την οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη και αντιστρέφοντας τον ισχυρισμό που προέβαλε μία ημέρα νωρίτερα ο 23χρονος Ροδίτης, υποστήριξε πως «ο Μανώλης άρχισε να μαχαιρώνει την Ελένη και να την χτυπάει με το σίδερο», όταν εκείνη κατά την ερωτική τους συνεύρεση του είπε «άντε τελείωνε».

Με απλά λόγια, δηλαδή, και οι δυο κατηγορούμενοι προβάλλουν τους ίδιους ισχυρισμούς, αντεστραμμένους όμως, συνεχίζοντας να ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον. Ο καθένας, δε, για τον εαυτό του επιφυλάσσει ρόλο παρατηρητή στο σκηνικό της φρίκης που εκτυλίχθηκε ξημερώματα 28ης Νοεμβρίου του 2018, στο εξοχικό σπίτι του Ροδίτη, στους Πευκούς της Ρόδου.

Πάντως, σήμερα, ο21χρονος Αλβανός κατηγορούμενος ερωτάται από την εισαγγελέα της έδρας, η οποία επιμένει σε εξονυχιστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς οι δύο κατηγορούμενοι έχουν πει την ίδια εκδοχή με διαφορετικό πρωταγωνιστή.