Ευαγγελισμό: Αρνητικά τα τεστ στους εργαζόμενους – Αρνητικά τα επαναληπτικά και στη νοσηλεύτρια!

Ένα ακόμη … ιατρικό παράδοξο του ιού! Αρνητικά ήταν και τα τρία επαναληπτικά τεστ που έγιναν για τον κορωνοϊό στην προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας της κλινικής COVID-19 του Ευαγγελισμού, καθώς επίσης και όλων των εργαζομένων που εξετάστηκαν.

 

Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ που έγιναν μετά την ιχνηλάτηση των επαφών της προϊσταμένης της νοσηλευτικής υπηρεσίας του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”. Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός, ωστσόσο, ότι τρία επαναληπτικά τεστ που έγιναν στην -μέχρι χθες- θετική στον ιό νοσηλεύτρια της κλινικής COVID-19 αποδείχθηκαν αρνητικά.

Τριάντα γιατροί και νοσηλευτές, ωστόσο, που ήρθαν σε επαφή με τη νοσηλεύτρια θα παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό και θα επιστρέψουν στην εργασία τους σε λίγες ημέρες.

Σε συναγερμό από εχθες ο Ευαγγελισμός

Από χθες πάντως σήμανε συναγερμός. Η κλινική έκλεισε και περισσότεροι από 10 συνάδελφοι της νοσηλεύτριας περιορίστηκαν κατ’ οίκον. Από τους περίπου 10 ασθενείς της κλινικής που εκκενώθηκε, κάποιοι μεταφέρθηκαν στην άλλη κλινική κορονοϊού του νοσοκομείου, ενώ όσοι δεν γίνεται να απορροφηθούν εκεί, μεταφέρθηκαν σε άλλα νοσοκομεία.

Από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου διατέχθηκε καθολικός έλεγχος για τη νόσο σε όλο το προσωπικό των Μονάδων COVID-19, ήτοι στις κλινικές νοσηλείας, στις 3 ΜΕΘ και στα ΤΕΠ του κορονοϊού.

Πηγή