(Βίντεο)-Eurovision 2020: Πώς οι τηλεθεατές μπορούν να γίνουν μέρος της ιστορίας του διαγωνισμού

Μπορεί ο κορονοϊός να ακύρωσε τη φετινή Eurovision όμως η EBU έλαβε τα… μέτρα της και δεν έχει σκοπό να αφήσει παραπονεμένους τους θαυμαστές του μουσικού διαγωνισμού.

Εκτός λοιπόν, από το δίωρο show με τίτλο: «Eurovision: Europe Shine A Light» το οποίο θα προβληθεί στις 16 Μαΐου, ημερομηνία κατά την οποία θα διεξαγόταν ο τελικός της Eurovision 2020, η EBU ετοιμάζει ακόμα δυο show.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος, το πρωί της Πέμπτης, στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου», η EBU ετοιμάζει δυο νέα show για τις 12 και τις 14 Μαΐου, ημερομηνίες κατά τις οποίες υπό κανονικές συνθήκες θα διεξαγόντουσαν ο πρώτος και ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision, αντίστοιχα.

Στις 12 Μαΐου θα προβληθούν τα τραγούδια του πρώτου ημιτελικού και στις 14 Μαΐου θα προβληθούν τα τραγούδια του δεύτερου ημιτελικού και ανάμεσα τους θα είναι και η ελληνική συμμετοχή.

Όμως, δίνεται και η ευκαιρία στους θαυμαστές της Eurovision να γίνουν μέρος της ιστορίας του μουσικού διαγωνισμού και το μόνο που χρειάζονται είναι ένα κινητό τηλέφωνο και μπόλικη φαντασία.

«Κάθε Eurofan που θέλει μπορεί να πάρει το κινητό του τηλέφωνο, να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό του, να μεταφέρει το κλίμα από τη χώρα του και να στείλει στο eurovision.tv μέχρι και τις 5 Μαΐου και να μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας να συμμετέχει στην Eurovision, να γίνετε κομμάτι της ιστορίας του φετινού show» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στον «αέρα».