ΑΧΑΪΑ: Ξέμεινε από τραπεζικό ΑΤΜ ο Ερύμανθος – Διαμαρτυρίες για τις μόνιμες βλάβες στο ένα και μοναδικό

Ως φορέας του Δήμου Ερυμάνθου και θέλοντας να διασφαλίσουμε τα αυτονόητα δικαιώματα των πολιτών του Δήμου μας , καταγγέλλουμε δημόσια την Τράπεζα Πειραιώς καθώς το μοναδικό Μηχάνημα Αυτόματων Συναλλαγών που βρίσκεται στο Δήμο μας και συγκεκριμένα στην Τοπική Κοινότητα Ερυμάνθειας είναι εκτός λειτουργίας επί μία εβδομάδα εν μέσω της κρίσης του κορονοϊου. Να υπενθυμίσουμε πως την τρέχουσα εβδομάδα καταβλήθηκαν οι συντάξεις καθώς και μέρος του εκτάκτου βοηθήματος για τους πληττόμενους εργαζόμενους από τον κορονοϊό. Ως αποτέλεσμα , οι περίπου 5000 συμπολίτες μας που εξυπηρετούνται από το συγκεκριμένο ΑΤΜ αναγκάζονται να μεταβούν στο επόμενο κοντινότερο ΑΤΜ που βρίσκεται 35 χιλιόμετρα πιο μακριά και συγκεκριμένα στην οδό Γ.Παπανδρέου και Ιωνίας εντός της Πάτρας.
Η Τράπεζα Πειραιώς διατείνεται συνεχώς για την ποιότητα των υπηρεσιών της , για την πρωτοπορία της και την αξιοπιστία της. Η πραγματικότητα ωστόσο είναι πολύ διαφορετική και οι κάτοικοι της περιοχής μας έχουν βιώσει κατ επανάληψη τον εμπαιγμό, την αδιαφορία και την αναλγησία της εν λόγω Τράπεζας με αποκορύφωμα το κλείσιμο του υποκαταστήματος της στην Ερυμάνθεια τον περασμένο Σεπτέμβρη.
Απαιτούμε η Τράπεζα Πειραιώς να επιδείξει υπευθυνότητα και να σεβαστεί τη δημόσια υγεία. Δεν είναι δυνατόν να επιβάλλει τη μετακίνηση χιλιάδων πολιτών και το συνωστισμό τους στα ΑΤΜ της Πάτρας.
Απαιτούμε άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας του ΑΤΜ στην Ερυμάνθεια.
Ο αγώνας για τα αυτονόητα συνεχίζεται.