Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 63χρονος που σκότωσε τον 32χρονο γιο του

Το κατώφλι του 5ου τακτικού ανακριτή -ο οποίος τον έκρινε προφυλακιστέο- πέρασε σήμερα το πρωί ο 63χρονος, ο οποίος την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο γιο του ο οποίος σύμφωνα με τον κατηγορούμενο ξυλοκοπούσε τόσο τον ίδιο όσο και τη σύζυγό του.

Μετά την 48ωρη προσθεσμία που έλαβε ο 63χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί στον ανακριτή όπου θα απαντήσει στις ερωτήσεις του, ενώ όπως και στον Εισαγγελέα θα υποστηρίξει ότι όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής.

Ήδη στα πρώτα του λόγια ο 63χρονος εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του ενώ έλεγε στον εισαγγελέα «μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω». Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής. Ο 32χρονος γιος της οικογένειας, καβγάδισε με τη μητέρα του την Κυριακή το μεσημέρι ενώ την χτύπησε.

Εκείνη τηλεφώνησε στον 63χρονο ο οποίος φθάνοντας στο σπίτι άρχισε να λογομαχεί με τον γιό του, ενώ σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς ο 32χρονος τον χτύπησε αρκετές φορές. Εκεί ήταν που θόλωσε όπως ισχυρίστηκε και με την κυνηγετική καραμπίνα τον πυροβόλησε.

«Δεν θυμάμαι πόσες φορές με χτύπησε» είπε στους αστυνομικούς, ενώ έχει ζητήσει να παρουσιάσει και τα αποτελέσματα ιατροδικαστικής εξέτασης που αποδεικνύουν τον ξυλοδαρμό από τον γιο του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι καβγάδες στο σπίτι του 63χρονου με τον 32χρονο γιο του ήταν σύνηθες φαινόμενο, ενώ ο 32χρονος αντιμετώπιζε και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του 63χρονου, συγγενείς, φίλοι και γείτονες είναι στο πλευρό του αφού, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, όλοι γνώριζαν για τις δύσκολες στιγμές που περνούσε η οικογένεια με τον 32χρονο.