Βιάστηκε και εκτέθηκε

Με ιδιαίτερη έκπληξη διαβάσαμε στα κοινωνικά δίκτυα την Μ. Εβδομάδα, ανάρτηση του Προέδρου του ΟΤΑΔ, ότι πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαριότητας στους βοηθητικούς χώρους στο παλαιό κλειστό γυμναστήριο της Κάτω Αχαΐας.
Δυστυχώς όμως ο κ. πρόεδρος για ακόμη μια φορά βιάστηκε και εκτέθηκε. Εκτέθηκε διότι ανέφερε εσφαλμένα (είτε από άγνοια, είτε από κακή ενημέρωση) ότι αυτοί οι χώροι του παλιού γυμναστηρίου ήταν κλειστοί και παρατημένοι για πολλά χρόνια.
Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από τις εργασίες που έχουν γίνει τα τελευταία 8 χρόνια
• Εργασίες ελαιοχρωματισμού τρεις φορές
• Εργασίες ηλεκτροφωτισμού (αντικατάσταση και τοποθέτηση πριζών και λαμπτήρων)
• Συνεχείς υδραυλικές εργασίες και πρόσφατα μάλιστα (ενάμιση έτους περίπου) στον πρώτο χώρο αποδυτήριων, πραγματοποιήθηκε τοποθέτηση νέων πλακιδίων στο σημείο των νιπτήρων, τουαλετών και ντους.
• Τοποθέτηση νέου θερμοσίφωνα για τις ανάγκες των ντους.

Κ. πρόεδρε θα σας παρακαλούσαμε να μην προτρέχετε. Εξ άλλου ο πρώην πρόεδρος του ΟΤΑΔ Ξενοφώντας Μπαχράς επανειλημμένος σας έχει επισημάνει την καλή του διάθεση και πρόθεση να σας βοηθήσει στα νέα σας καθήκοντα.
Κλείνοντας επειδή διαπιστώσαμε ότι «κόπτεστε» για την ασφάλεια και υγιεινή των παιδιών μας, παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε για τα εξής:
1) Πότε έγινε φέτος (νέα σεζόν) καθαρισμός – απολύμανση στις κερκίδες που βρίσκονται στην ανατολική πλευρά, οπού υπάρχει και αποθηκευτικός χώρος και είναι απαραίτητο; (Έχετε ενημερωθεί και από τα σωματεία για αυτό)
2) Από τις 02-01-2020 έως και στις 06-03-2020 όπου και λόγω covid 19 με απόφαση της πολιτείας έκλεισαν όλοι οι αθλητικοί χώροι στη χώρα μας, να μας πείτε στα δύο κλειστά γυμναστήρια της πόλης μας, πως γινόταν ο καθαρισμός αυτών και πόσες φορές εβδομαδιαίως;
Διότι όπως οφείλετε να γνωρίζετε φιλοξενούνται και στα δύο καθημερινά περί τους 300 αθλητές όλων των σωματείων (Ακαδημίες και Αγωνιστικά τμήματα).

Άκης Μπαχράς
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΥΜΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ