(Φωτο)-Πέθανε ο Αμερικανός ηθοποιός Μπράιαν Ντένεχι – Ο σερίφης-αντίπαλος του Σταλόνε

Πέθανε χθες ο γνωστός ηθοποιός Μπράιαν Ντένεχι σε ηλικία 81 ετών. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η κόρη του, Ελίζαμπεθ, προσθέτοντας πως ο ηθοποιός πέθανε από φυσικά αίτια.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Γεννημένος στις 9 Ιουλίου του 1938 στο Μπρίτζπορτ της πολιτείας Κονέκτικατ, ο Ντένεχι σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης ενώ η πρώτη του κινηματογραφική εμφάνιση ήταν το 1977, στην ταινία «Looking for Mr. Goodbar».

Το 1982, εμφανίστηκε πλάι στον Σιλβέστερ Σταλόνε στο «Ράμπο: Πρώτο Αίμα».

Ο Μπράιν Ντένεχι τιμηθεί είχε δύο φορές τιμηθεί με το θεατρικό βραβείο Tony των Ηνωμένων Πολιτειών. Είχε διαγράψει μια πλούσια πορεία για 40 και πλέον χρόνια σε κορυφαίες τηλεοπτικές παραγωγές.

Ανάμεσά τους το «Rambo, First Blood», το «Έγκλημα στο Γκόρκι Παρκ», το «Θανατηφόρα Εφέ», η κωμωδία «Tommy Boy», το «Cocοon», ενώ πρωταγωνίστησε και στην τηλεοπτική σειρά «Δυναστεία». Προς το τέλος της καριέρας του είχε έναν σημαντικό ρόλο στην κορυφαία αμερικανική αστυνομική τηλεοπτική σειρά Blacklist που πρωταγωνιστεί ο Τζέιμς Σπέιντερ.

Παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1959 την Τζούντιθ Σεφ. Αφού πήρε διαζύγιο το 1974, παντρεύτηκε ξανά το 1988 την Τζένιφερ Άρνοτ. Απέκτησε τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο.