ΑΧΑΪΑ: Ρήμαξαν τον τόπο χρονιάρες μέρες – Τρεις κλοπές σε Πάτρα και Αίγιο – Με λεία χιλιάδες ευρώ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 43χρονος διότι προχθές το πρωί, ενεργώντας από κοινού με 51χρονο, διέρρηξαν οικία, στο Αίγιο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (1.200) ευρώ, κοσμήματα και εργαλεία συνολικής αξίας, (2.180) ευρώ περίπου.

Για κλοπή
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δυο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 19 ετών, διότι χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, διέρρηξαν κρεοπωλείο και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ, καθώς και τρόφιμα αξίας (20) ευρώ περίπου.

Για κλοπή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 28χρονος, διότι ενεργώντας από κοινού με 39χρονο αλλοδαπό, αφαίρεσαν από σταθμευμένο ποδήλατό μια τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ, (4) τραπεζικές κάρτες και έγγραφα.

Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των πενήντα (50) ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.