ΠΑΤΡΑ: Μαραθώνιος για Αιμοδοσία στον «Αγιο Ανδρέα»

Φίλες και φίλοι, ολόκληρος ο πλανήτης δοκιμάζεται από την Πανδημία του covid 19. Σε αυτήν την τεραστίων διαστάσεων υγειονομική κρίση , για όλους εμάς, το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. «Ο Άγιος Ανδρέας», η μεγάλη πρόκληση ήταν και παραμένει η επαρκής κάλυψη σε μονάδες αίματος του συστήματος υγείας και κυρίως για τις ανάγκες των ευπαθών ομάδων, πολυμεταγγιζόμενων ασθενών και των παιδιών μας με μεσογειακή αναιμία.
Αυτό το στοίχημα το κερδίσαμε χάρη σε όλους εσάς. Τους εθελοντές αιμοδότες/τριες , τους ακούραστους συνεργάτες μας στους αιμοδοτικούς συλλόγους- ομάδες της περιοχής μας. Ξεπεράσατε τον φόβο, προτάξατε το ΕΜΕΙΣ, έναντι του ΕΓΩ και αυτό σας καθιστά τους δικούς μας σύγχρονους ήρωες.
Με εθελοντισμό, αλληλεγγύη, ανιδιοτέλεια και κοινωνική ευαισθησία, μπορούμε να ατενίσουμε το μέλλον της αιμοδοσίας, ακόμη και αυτή τη ζοφερή περίοδο, με αισιοδοξία. Σας είμαστε ευγνώμονες και παρακαλούμε δεχτείτε αυτήν την επιστολή, ως ελάχιστο ευχαριστώ για την προσφορά σας.
Φυσικά, όπως αντιλαμβάνεστε, ο αγώνας που όλοι μας δίνουμε είναι μαραθώνιος, γι’ αυτό σας καλούμε να συνεχίσετε, με όλες σας τις δυνάμεις, την πολύτιμη προσφορά σας.
Το διαχρονικό μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου ας φωτίσει με ελπίδα και αισιοδοξία τις καρδιές όλων μας.
Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα και υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας.

Με εκτίμηση,

Η διευθύντρια Η προϊσταμένη

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

 

Ελένη Θεοδωρή Δήμητρα Θεοδωροπούλου

και όλο το προσωπικό της Ν. Υ. Αιμοδοσίας