(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Απαγορευτικά κιγκλιδώματα στην Ηρώων Πολυτεχνείου για τους πεζούς – Από «Θεατράκι» μέχρι Πλαζ …μόνο στο πεζοδρόμιο!

Σήμερα το πρωί συνεργεία των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων, τοποθέτησαν κάγκελα στην παραλιακή ζώνη από το Θεατράκι έως την οδό Κανελλοπούλου, για να σταματήσει ο συνωστισμός που παρατηρήθηκε το τελευταίο διάστημα και να αποφευχθεί ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού covid-19.
Ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων, Ανδρέας Αθανασόπουλος, σε δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης είπε:
«Μετά και τον περιορισμό της κίνησης στην περιοχή της πλαζ, παρατηρήθηκε, τις τελευταίες μέρες, ένας συνωστισμός πολιτών, διαφόρων ηλικιών, στην παραλιακή ζώνη από το Θεατράκι μέχρι την Κανελλοπούλου.
Είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στον περιορισμό της κίνησης των συμπολιτών μας γιατί ο κίνδυνος της διασποράς του κορωνοϊού εξακολουθεί να είναι μεγάλος. Προσπαθούμε με αυτό τον τρόπο, στα πλαίσια μιας γενικότερης και επίπονης προσπάθειας που κάνει ο Δήμος μας μέσω και των Κοινωνικών Υπηρεσιών και των άλλων Διευθύνσεων, να περιορίσουμε τον κίνδυνο εξάπλωσης του ιού, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτή την περιπέτεια που περνάει σήμερα ο λαός μας και να έχουμε στην συνέχεια την δύναμη να διεκδικήσουμε, ο Δήμος και οι φορείς, τα δικαιώματα των εργαζομένων και της πόλης μας».