Η πίεση φέρνει αποτελέσματα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας ανακοινώνει πως επιτέλους εισακούστηκε η απαίτηση πολλών Εμπορικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών ανά την Ελλάδα, που ζητούσαν να ΜΗΝ γίνει το χατίρι των πολυεθνικών με μαγαζιά ανοικτά όλη την ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής, κάτι που είναι αντίθετο στη κατάνυξη για την αποκορύφωση του Θείου δράματος!
Γι’ αυτό και σαν Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας δεν είχαμε σκοπό να βγάλουμε κάποια ανακοίνωση για το ωράριο, που θα ήταν αντίθετη στα πιστεύω και στις αξίες μας!
Μετά όμως και την πριν λίγο ανακοίνωση του Αρμόδιου Υπουργείου, παρότι δεν είναι εποχή για κανενός είδους πανηγυρισμού, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως την Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα που προβλέπεται να μείνουν ανοικτά (σούπερ μάρκετ, τροφίμων κλπ) θα λειτουργήσουν από τη 1.00 το μεσημέρι έως τις 7.00 το απόγευμα, (6 ώρες), έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα το πρωί να παρακολουθήσουμε με κατάνυξη την τηλεοπτική μετάδοση των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωση από τα σπίτια μας και το απόγευμα, αντίστοιχα την Ακολουθία του Επιταφίου!!
Από αυτές τις μικρές νίκες αντλούμε δύναμη και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε!! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα αγαπητοί συνάδελφοι μας!!

με τιμή
ο Πρόεδρος

Λάμπης Π.Παπαδόπουλος