Μη χτυπάτε τους χτυπημένους!

Η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, με αφορμή τις διαμαρτυρίες του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO για την πρόσφατη κοινοβουλευτική Ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία κατηγορεί, εκτός των άλλων, τα μέλη του ως «σκανδαλώδεις» κερδοσκόπους, αναφέρει τα εξής:

«Για ακόμη μια φορά, η ακραία ιδεοληψία εκδηλώνεται περίτρανα. Για ακόμη μια φορά, στον βωμό του ακραίου κρατισμού, δαιμονοποιείται κάθε ίχνος επιχειρηματικότητας. Και μαζί μ’ αυτήν, ισοπεδώνεται καταφανώς η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Η αξιωματική αντιπολίτευση με την πρόσφατη Ερώτησή της, έβαλε στο στόχαστρο, εκτός των άλλων, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, κατηγορώντας αδιακρίτως τους ιδιοκτήτες τους για «σκανδαλώδη» συμπεριφορά προς εργαζόμενους και πελάτες. Ντροπή! Είναι ντροπή, συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να κάνετε μικροπολιτική στις πλάτες επιχειρηματιών που πλήττονται από τα περιοριστικά μέτρα. Είναι ανήθικο και άδικο για αυτούς τους ανθρώπους, που αγωνίζονται να κρατήσουν ανοιχτή τη νόμιμη επιχείρησή τους σήμερα, αλλά και την επόμενη μέρα. Είναι γελοίο να τους κατηγορείτε όλους για «κερδοσκοπία», όταν στην πλειοψηφία τους, χωρίς να εισπράττουν δίδακτρα αφού δεν πραγματοποιούνται μαθήματα και χωρίς να υποχρεώνουν το προσωπικό τους σε τηλεργασία, προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και παράλληλα, να κρατήσουν τους πελάτες τους.

Η εποχή του «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν», ευτυχώς έχει περάσει ανεπιστρεπτί! Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη νοιάζεται για όλους. Ναι, για όλους. Και για τους επιχειρηματίες και για τους εργαζόμενους και για όλους μεριμνά κάθε μέρα. Μόνο με τέτοια αντίληψη προχωρά μπροστά η κοινωνία. Γι’ αυτό, συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, σταματήστε να διχάζετε την κοινωνία και καταλάβετε ότι μόνο με κοινή προσπάθεια θα βγούμε από την κρίση. «Η Ελλάδα μετά την πανδημία πρέπει να είναι μία ανανεωμένη Ελλάδα», δήλωσε ο Πρωθυπουργός. Και θα είναι. Διότι εμείς, και θέλουμε, και μπορούμε. Εσείς;»