Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω…

«Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω… Η φράση αυτή αντιπροσωπεύει με απόλυτη ακρίβεια την πολιτική σας παρουσία στην αυτοδιοικητική παλαίστρα της Δυτικής Αχαΐας κ. Νικολάου».

Το ψέμα κ Νικολάου έχει κοντά ποδάρια, αυτό θα πρέπει εσείς να το γνωρίζετε καλά, γιατί αποδείχτηκε περίτρανα ότι η δήθεν παράνομη χωματερή, αυτή που υπήρχε στη σφαίρα της φαντασίας σας, δεν υπάρχει και δεν υπήρχε και ποτέ, σύμφωνα και με την ανάρτηση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Νιφοραιΐκων.

Η χώρα και ο δήμος μας περνούν μια πολύ δύσκολη περίοδο με την πανδημία και απαιτείται υπομονή, ψυχραιμία και ομόνοια. Δεν είμαστε εμείς που διχάζουμε και διαιρούμε τον λαό της Δυτικής Αχαΐας κ. Νικολάου, εσείς είστε αυτός που το κάνατε και τότε που ήσασταν Δήμαρχος και τώρα που είστε στην Αντιπολίτευση. Στόχος σας ήταν πάντα η διαίρεση, άλλωστε αυτό κάνουν πάντα εκείνοι που δεν μπορούν να σταθούν στα δικά τους πόδια, γι’ αυτό και επιλέγουν ως δεκανίκια το διχασμό, τη διαίρεση και τον εκμαυλισμό των συνειδήσεων.

Για την ιστορία του πράγματος και επειδή φαίνεται έχετε επιλεκτική μνήμη, στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, στον πρώτο γύρο η παράταξή μας «ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ» σας κέρδισε με 5 μονάδες διαφορά και στο δεύτερο γύρο με 17 μονάδες. Μια νίκη που την χάρηκε ο λαός και την είχε ανάγκη ο τόπος μας.

Η απλή αναλογική, το εκλογικό σύστημα με το οποίο έγιναν οι τελευταίες δημοτικές εκλογές, επιβάλλει τις συνεργασίες και τις προγραμματικές συγκλίσεις. Στα πλαίσια αυτής της λογικής, η παράταξη μας από την πρώτη κιόλας μέρα μετά την περήφανη και χωρίς αμφισβήτηση εκλογική της νίκη, έτεινε χέρι συνεργασίας και συνεννόησης με όλες τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας και της αυτοδιοίκησης. Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκε η ΑΚΙΔΑ και από τότε μέχρι και σήμερα συνεργαζόμαστε πάνω σε αυτή την βάση αρμονικά για να πάνε τα πράγματα στον τόπο μας επιτέλους καλύτερα. Παλεύουμε καθημερινά με τα αδιέξοδα και τα εμπόδια που αφήσατε σαν παρακαταθήκη της προχειρότητας, της τσαπατσουλιάς και της αδιαφάνειας με την οποία κυβερνήσατε. Εμείς δεν πρόκειται να αλλάξουμε σημαία και από απόστολοι μιας νέας αντίληψης και ιδέας για τον τόπο και την διαχείριση των πραγμάτων να γίνουμε έμποροι και πραματευτάδες της.

Ο Αριστοτέλης έλεγε «Η δ’ ηθική εξ΄ έθους περιγίνεται» δηλαδή η ηθική προέρχεται από την συνήθεια και πιθανότατα οι συνήθειές σας είναι αυτές που ακόμα σας μπερδεύουν.