(ΦΩΤΟ)-ΑΧΑΪΑ: Χωματερή του δήμου στα Νιφορέϊκα κατήγγειλε αντιπολίτευση- Άμεση απάντηση Μυλωνά στον Χρ. Νικολάου

Υπέστειλε τελικά  τη σημαία της η δημοτική αρχή του κ. Μυλωνά  για το καθαρό περιβάλλον, τη φροντίδα και την προσοχή της δημόσιας υγείας

Τρανό παράδειγμα, η χωματερή που δημιούργησε στα Νιφορέικα, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τα σπίτια των κατοίκων του χωριού. Την παράνομη χωματερή, στην οποία επιχειρούν φορτηγά  του δήμου (φωτογραφίες), εντόπισαν τα στελέχη της παράταξης Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών, δίπλα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στην είσοδο του χωριού, δίπλα από τον Υδατόπυργο!

Κι ενώ η δημοτική αρχή, ξεκίνησε με … όραμα να καθαρίσει όλες τις παράνομες χωματερές, για τις οποίες κατηγορούσε την απερχόμενη διοίκηση, φαίνεται ότι η ίδια δημιουργεί νέες! Δείχνοντας έτσι το καλό παράδειγμα για το οποίο είχαν δεσμευτεί προεκλογικά.

Αυτό είναι λοιπόν, το …όραμα των νέων χωματερών στα χωριά μας!

 

Νίκος Οικονομόπουλος: Είναι ιδιαιτέρως λυπηρές αυτές οι εικόνες

Ο πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Νικός Οικονομόπουλος, σε δήλωση του  αναφέρει μεταξύ άλλων «… είναι ιδιαιτέρως λυπηρές αυτές οι εικόνες, να βλέπουμε αυτοκίνητα του δήμου μας να δημιουργούν παράνομες χωματερές δίπλα στα χωριά μας». Και συνεχίζει «άραγε αυτό είναι το όραμα τους για τον τόπο μας ;»

 

Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών

 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

«Κύριε Νικολάου το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και αυτός είναι ο λόγος που ο λαός σας έστειλε σπίτι σας»

Κύριε Νικολάου το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και αυτός είναι ο λόγος που ο λαός σας έστειλε σπίτι σας…….. γιατί είχατε μάθει να πολιτεύεστε με ψέματα και με συκοφαντίες. Και είναι πραγματικά άξιο απορίας το τι συμβαίνει. Γιατί ή έχετε μεγάλη άγνοια επί των θεμάτων του Δήμου ή οι πληροφοριοδότες σας, σας κοροϊδεύουν.

Οφείλατε να γνωρίζατε κε Νικολάου και κε Οικονομόπουλε, ότι στα Νιφορέϊκα και σε χώρο που ανήκει στην εκκλησία ο παπάς της ενορίας προσπαθεί να τον μπαζώσει και να τον αξιοποιήσει. Έτσι επί των ημερών σας ξεκίνησαν να τον μπαζώνουν, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της κοινότητας, όπως έκαναν και πρόσφατα με χώματα και αυτοκίνητο από τον εργολάβο κατασκευής του παρακείμενου δρόμου. Το γεγονός αυτό δυστυχώς για εσάς το μετατρέψατε σε κατασκευή χωματερής από τον δήμο!!!

Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς από αυτή σας την ενέργεια; Την προσπάθεια σας να πείτε πάλι ψέματα στον λαό της δυτικής Αχαΐας; Την προσπάθεια σας να συκοφαντήσετε την δημοτική αρχή; Διαλέξατε μια πρωτόγνωρη περίοδο που βιώνει ο τόπος για να δείξετε το γνωστό σας προσωπείο! Μας θλίβει το γεγονός ότι και σήμερα δεν είστε σε θέση να κατανοήσετε πόσο κακές υπηρεσίες προσφέρετε στον τόπο και στον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης που υποτίθεται υπηρετείτε!

Δυστυχώς για εσάς κύριοι της «Συνεργασίας Δυμαίων Πολιτών» συνεχίζουμε ακάθεκτοι να υπηρετούμε το Όραμά μας για τη Δυτική Αχαΐα, με αίσθημα ευθύνης και συνέπειας και προσπαθούμε να διαχειριστούμε την κληρονομιά του νοικοκυρεμένου καταχρεωμένου Δήμου με το άδειο πουγκί που μας αφήσατε. Και παρόλο τα πενιχρά οικονομικά μέσα και τον κουτσουρεμένο προϋπολογισμό που διαθέτουμε εξαιτίας των δικαστικών- που δια μαγείας έχει ξεχάσει και μια μικρή και πολύ συγκεκριμένη ομάδα συνδημοτών μας κάνοντας μονομερή και άστοχη αντιπολίτευση-να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε ΗΔΗ καθαρίσει τριάντα πέντε(35) παράνομες χωματερές, από αυτές που εσείς δεν αγγίξατε ΚΑΙ δεν ασχοληθήκατε ΠΟΤΕ!

Με την ευκαιρία που μας δώσατε, ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι αύριο η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου θα καθαρίζει τις χωματερές στους συνοικισμούς των Ρομά, στην Πισωσυκιά και στα Σαγαιϊκα. Ελάτε να δείτε πως καθαρίζονται οι χωματερές που εσείς ποτέ σας δεν αγγίξατε, αλλά τα μόνα που γνωρίζατε καλά ήταν η διασπάθιση του χρήματος του δημότη, το ψέμα και η υποκρισία!