(Φωτο)-Τούνη: Απίστευτο ξέσπασμα στο Instagram μετά από δεκάδες μηνύματα

Ένα απίστευτο ξέσπασμα είχε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram, μετά από δεκάδες μηνύματα που έλαβε από followers της, οι οποίοι σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι πήγε στο σούπερ μάρκετ και δεν έβαλε σακούλες στα φρούτα που αγόρασε.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer, που μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αγόρασε φράουλες και μπανάνες, αλλά στις φωτογραφίες που έδειξε από το καλάθι της, οι followers παρατήρησαν ότι δεν είχε χρησιμοποιήσει σακούλες. Τα μηνύματα που δέχτηκε την προέτρεπαν να βάζει σε σακούλες φρούτα και λαχανικά, ειδικά αυτή την περίοδο λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και της εύκολης μετάδοσης του ιού.

INSTAGRAM / J.TOUNIΗ

H Ιωάννα Τούνη εκνευρίστηκε και σε insta story της ξεκαθάρισε πως δεν χρησιμοποιεί για όλα τα προϊόντα που αγοράζει πλαστικές σακούλες, λόγω του κακού που προκαλούν στο περιβάλλον, και πως επιλέγει οικολογικές σακούλες πολλαπλών χρήσεων.

Έγραψε χαρακτηριστικά: “Μου στείλατε 500 τέτοια μηνύματα! Όχι, δε θα βάζω παντού σακούλες… Δε λέγεται ανευθυνότητα, οικολογία λέγεται! Χρησιμοποιώ για τα ψώνια μου μεγάλες οικολογικές σακούλες πολλαπλών χρήσεων και βάζω μέσα όλα τα φρούτα μου και ό,τι άλλο αγοράσω! Προτιμώ να πλένω πιο σχολαστικά τα φρούτα και τα τρόφιμα που καταναλώνω χωρίς να υπερ- σπαταλώ πλαστικές σακούλες – που δε μου είναι αναγκαίες! Δε θα σας σώσουν οι διπλές και οι τριπλές πλαστικές σακούλες από τα μικρόβια… Μην κοιτάτε μόνο τον κ@λο σας! Δεν ‘’πονάει’’ μόνο η ανθρωπότητα αλλά και το περιβάλλον”.

Πάντως, η γνωστή influencer φρόντισε να αναρτήσει αργότερα φωτογραφία με τις φράουλες που αγόρασε.