(Βίντεο)-Χρήστος Νικολόπουλος:Έκκληση να λάβουν και οι καλλιτέχνες το επίδομα των 800 ευρώ

Έκκληση να λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ και οι καλλιτέχνες απηύθυνε ο Χρήστος Νικολόπουλος μιλώντας στην εκπομπή «Open Ελλάδα» και τους Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο.

«Είναι κάτι που αφορά το επίδομα που δίνει το κράτος για αυτούς που προέκυψαν να είναι τώρα άνεργοι λόγω του κορονοϊού. Μέσα σε αυτούς είναι οι μουσικοί, οι τραγουδιστές και άλλοι άνθρωποι που εργάζονται στην εστίαση δεδομένου ότι οι εμφανίσεις τους είναι σε διαφορετικούς χώρους κάθε φορά. Δεν έχουν μόνιμο δηλαδή εργοδότη, κάθε φορά αλλάζει και οι συμβάσεις είναι κάθε φορά διαφορετικές. Επειδή το διάταγμα αυτό δημιουργήθηκε από την 1η μέχρι την 20η Μαρτίου δεν συμπεριλαμβάνονται μέσα στο σύστημα. Νομίζω πως είναι τεχνικό το θέμα και θα μπορούσε να διευθετηθεί. Να μπουν και αυτοί οι άνθρωποι που περνούν πάρα πολύ δύσκολα» ανέφερε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Τέλος, ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης πρόσθεσε: «Ξέρετε, στο χώρο μας η κρίση δεν άρχισε τώρα. Άρχισε από το 2008 που έχουμε πια τα διήμερα και τα μονοήμερα ως εργαζόμενοι».