ΠΑΤΡΑ: Η ΔΕΥΑΠ αναστέλλει τη διακοπή νερού για χρέη – Μέχρι την Πέμπτη

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώθηκε ότι δεν κάνει διακοπές νερού. Ωστόσο, για τυχόν προγραμματισμένες διακοπές, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών που εκκρεμούν (κατόπιν αίτησης των ιδιοκτητών), ενημερώνονται οι συνδημότες μας, ότι με απόφαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης, αναστέλλονται μέχρι 30 Απριλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 2610 366100.

Από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνονται τα εξής: Παρακαλούνται οι καταναλωτές, στο πλαίσιο των μέτρων προφύλαξης από τον κορωνοϊό, να προσέρχονται στην ΔΕΥΑΠ, μόνο για επείγουσες υποθέσεις τους.
Διευκρινίζεται ότι η ΔΕΥΑΠ δεν κάνει διακοπές νερού. Ωστόσο, για τυχόν προγραμματισμένες διακοπές, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών που εκκρεμούν (κατόπιν αίτησης των ιδιοκτητών), ενημερώνονται οι συνδημότες μας, ότι με απόφαση του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης, αναστέλλονται μέχρι 30 Απριλίου.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 2610 366100.

 

Από τον Δήμο Πατρέων, εκδόθηκε ανακοίνωση και αναρτήθηκε σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, που έχουν καθημερινή συναλλαγή με τους δημότες, έτσι ώστε να προστατευθούν από τον κορονοϊό, εργαζόμενοι και δημότες.

 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

«Παρακαλούμε για λόγους προφύλαξης από τον κορονοϊό να προσέρχεστε στις υπηρεσίες του Δήμου για επείγουσες υποθέσεις ή γι’ αυτές που έχουν καταληκτική ημερομηνία διεκπεραίωσης.
Παράλληλα οι υποθέσεις που μπορούν να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά, όπως διόρθωση τετραγωνικών για τέλος ακίνητης περιουσίας μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας:
https://tetragonika.govapp.gr/ υπηρεσίες ΚΕΠ και λοιπών υπηρεσιών, για τον ίδιο λόγο, να γίνονται από το σπίτι, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, τις οποίες βρίσκετε στον τηλεφωνικό κατάλογο που είναι αναρτημένες στο site toy δήμου Πατρέων:
(www.e-patras.gr/ κατηγορίες/ τηλεφωνικός κατάλογος) ή απευθείας στο link: e-patras.gr/documents/10113/608880/fhl-kat-ianouarios-2020.pdf /718c5b78-efc9-49df-b8f5-98a5f472b79c
Εφόσον προσέρχεστε, για λόγους μη συσσώρευσης κοινού σε κλειστούς και μικρούς χώρους, παρακαλείστε να λαμβάνετε υπόψη τις οδηγίες του αρμόδιου υπαλλήλου στην είσοδο της κάθε Υπηρεσίας Κοινού.
Οι ανάγκες επιβάλουν επίσης όλοι να λαμβάνουμε μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας».