ΠΑΤΡΑ: Το Εργατικό Κέντρο για την τοπική Υγεία – Στο νοσοκομείο Ρίου σήμερα και κλιμάκιο στον «Αγ.Ανδρέα»

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), θα παραχωρήσει σήμερα Τρίτη 7 Απρίλη Συνέντευξη Τύπου στην είσοδο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο στις 13:00μμ. Ταυτόχρονα, αντιπροσωπεία της Διοίκησης θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Διοικητή του ΓΝΠ «ο Άγιος Αντρέας».

Καλούμε και τα Σωματεία Εργαζομένων των Νοσοκομείων να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ και να πάρουν ενεργό μέρος στις δράσεις του Εργατικού Κέντρου στις 7 Απρίλη.

Δε μένουμε σιωπηλοί!
Δυναμώνουμε τη φωνή μας για μέτρα προστασίας της Υγείας του Λαού!

Απαιτούμε εδώ και τώρα, να καλυφτούν όλα τα κενά σε ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό σε όλα τα νοσοκομεία της πόλης μας. Να δοθούν όλα τα απαραίτητα και ενδεικνυόμενα Μέσα Ατομικής Προστασίας στο υγειονομικό προσωπικό. Φτάνει πια η κοροϊδία!

Διεκδικούμε μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.

Πλήρης επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η κυβέρνηση, το Υπουργείο Υγείας και η 6η ΥΠΕ να αναλάβουν σήμερα τις ευθύνες τους, την πρώτη και κύρια κεντρική ευθύνη του κράτους και ας αφήσουν τις καθημερινές εκκλήσεις περί ατομικής ευθύνης.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους, τους φορείς της πόλης μας να απαιτήσουν με κάθε τρόπο αυτά που έχει πραγματικά ανάγκη ο λαός μας. Με τη Δημόσια Υγεία δεν μπορεί κανείς να παίζει.
Καλούμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης μας να καλύψουν τις παραπάνω πρωτοβουλίες του Εργατικού Κέντρου Πάτρας. Οι εργαζόμενοι και ο λαός της πόλης μας πρέπει να ξέρουν!!!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΑΣ